Музика

Николо Коцев и група „Кикимора“ в трибют на „Дийп Пърпъл“ и „Рейнбоу“ във Варна

Концерт на 18 юни от 21 часа в Летния театър

Николо Коцев и група „Кикимора“ в трибют на „Дийп Пърпъл“ и „Рейнбоу“ във Варна

 

◊ ПОКАНА

„Children in time“ е името на проекта на Николо Коцев и рок група „Кикимора“, които ще излязат на сцената на Летния театър във Варна в понеделник, 18 юни, от 21 ч.

Музикантите ще изпълнят съвместно със симфоничния оркестър на Държавна опера – Бургас най-известните парчета на легендарните „Дийп Пърпъл“ и „Рейнбоу“. Групата ще излезе на сцената с новия си вокал Никола Здравков, познат от риалити формата „Гласът на България“. Рокаджията се представи като един от най-талантливите изпълнители там и стигна почти до финала на формата.

Концертът е копродукция на бургаската и старозагорската опери, а с диригентската палка ще видим най-младия български диригент Димитър Косев. Маестрото е автор и на друг проект-трибют, който обра овациите това лято – концерт-спектакълът „Шоуто ще продължи“, посветен на легендарната рок група „Куин“, в който в ролята на Фреди Меркюри влезе Теодор Койчинов.

 

Автор:
Държавна опера Бургас
Публикация:
15.06.2018 г. 15:33
Посетено:
1256
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/27954-nikolo-kotsev-i-grupa-kikimora-v-tribyut-na-diyp-parpal-i-reynbou-vav-varna