Музика

Марк Найт - специален гост на Ялта клуб

Английският диджей ще миксира в столичния топ-клуб

Марк Найт - специален гост на Ялта клуб


◊ СЪБИТИЕТО

На 22 септември, петък, столичният Ялта клуб ще бъде разтърсен от ново грандиозно парти. Емоциите на дансинга този път ще разгорещи едно от най-търсените имена на световната клубна сцена - талантливият английски диджей Марк Найт (Mark Knight). Топ диджеят пристига в България в деня на партито, чийто начален час е 23.00 часа.

На 22 септември 2006 г. от 23 часа - Клуб Ялта!


◊ ПОВЕЧЕ

Марк Найт е един от най-търсените диджеи на планетата, талантлив продуцент и ремиксатор. Перфектните му миксове от години озвучават световни елитни денс клубове от Америка до Далечния изток. Кариерата си Марк започва през 90-те години в популярния лондонски клуб Ministry of sound. В продължение на дълги години динамичните му сетове нажежават атмосферата на съботните партита на клуба, след което започва да води световните турове на Ministry of sound.

Съвместно с K-Boy`s Studio Марк продуцира и ремиксира десетки хитове за лейбъли като Ultravinyl, Z Records, Sony и Polydor. Работи съвместно и с Кайли Миног, чийто ремикс на песента “Can`t Get You Out Of My Head” се превръща в световен денс хит.

През 2004 г. излиза придобилият световна популярност албум на Марк Найт, озаглавен “Filthy House EP”. Според мнозина той е истинско доказателство, че хаус музиката се откъсва от своето комерсиално вокално звучене и се връща обратно към корените си.

Марк Найт притежава собствен лейбъл (Toolroom Records) и е носител на награди за най-добър дебют за диджей и най-добър дебют за продуцент.

Партито с участието на Марк Найт е второто по ред събитие от програмата на новия сезон на столичния Ялта клуб. Официалното откриване на парти сезона се състоя на 15 септември със специалното участие на американския продуцент и диджей Роби Ривера (Robbie Rivera).
Автор:
Петя Рачева
Публикация:
19.09.2006 г. 12:47
Етикети:
Посетено:
806
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/2744-mark-nayt-spetsialen-gost-na-yalta-klub