Музика

"Мики Маус" с два Коледни концерта за малки и големи

Малка и голяма "Зимна приказка" на 23 декември в Sofia Live Club

"Мики Маус" с два Коледни концерта за малки и големи

 

◊ ПОКАНА

Трескава подготовка за предстоящите коледни празници тече в музикалната работилница на детската вокална група "Мики Маус". Не един, а цели два празнични концерта са подготвили момичетата и момчетата от формацията тази година.

На малката и голяма "Зимна приказка" са поканени всички майки, татковци и техните послушни и не толкова послушни деца. Мястото е Sofia Live Club, а в първата част, с начало 11 ч., участници ще бъдат най-малките "микимауси". Голямата "Зимна приказка" започва в 15:00. Там на ход са порасналите и тийни членове на групата.

Любими родни коледни песни ще представят децата на възраст от 4 до 8 години. Сред изненадите ще бъде и новият коледен кавър, който "Мики Маус" представиха само преди броени дни. Празничният подарък от малките музиканти тази година е тяхната версия на една от най-обичаните родни песни, посветени на Коледа, "Дядо Коледа не спал". Концертът им започва в 11 часа.

Линк към песента: https://youtu.be/3XHBtRLYm0Q

Като истински бъдещи звезди големите "микимауси" на възраст от 8 до 18 години пък са подготвили много изненади за гостите си във втората част на "Зимната приказка". Музика на живо от бенда на предаването "Нощни птици" (БНТ) и специалното участие на двама от финалистите в последния сезон на "Гласът на България" - Явор Велчев-Яви и Яна Чакалска са само част от "музикалните гирлянди" в концерта.

По време на голямата "Зимна приказка" от 15 часа за първи път на живо ще бъде представена и тазгодишната авторска коледна песен на "Мики Маус" с участието на Яна Чакалска - "Пак е Коледа". Премиерата ѝ предстои тази вечер в 20.30 ч. в канала на вокалната група в YouTube. Водещ на концерта ще бъде Драго Симеонов.

Sofia Live Club, 23 декември

Малка "Зимна приказка" - начало в 11 ч.
Голяма "Зимна приказка" - начало в 15 ч.

Цената на билет за възрастен е 10 лв., а за деца над 3 години - 5 лв.

 

◊ ЗА ВОКАЛНА ГРУПА "МИКИ МАУС"

Вокална група "Мики Маус" е създадена през 2012 година от певицата Вяра Панталеева, позната като една от финалистките на първото музикално риалити в България "Star Academy", което се излъчваше по Нова ТВ през 2005 г. За 5-те години от своето съществуване Вокална група "Мики Маус" успя да се наложи като една от най-успешните детски групи у нас и осъществи проекти с някои от най-популярните български изпълнители, сред които Васил Петров, Орлин Павлов, Веси Бонева, Йоанна Драгнева и Росица Кирилова.

Автор:
Светлана Петкова
Публикация:
16.12.2017 г. 16:41
Етикети:
Sofia Live ClubЗимна приказкаконцертиКоледа
детска вокална група Мики Маус
Посетено:
1209
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/26876-miki-maus-s-dva-koledni-kontserta-za-malki-i-golemi