Музика

Предрождественски концерт с благословението на Патриарх Неофит в подкрепа на журналистката от БНР Станислава Пирчева

21 декември, 18.00 ч., Храм „Св. София – Премъдрост Божия“

Предрождественски концерт с благословението на Патриарх Неофит в подкрепа на журналистката от БНР Станислава Пирчева

 

◊ ПОКАНА

С благословението на Негово Светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит, Софийската Света митрополия и Българското национално радио организират благотворителен Предрождественски концерт на 21 декември, четвъртък, от 18.00 ч. в храм „Св. София – Премъдрост Божия“ в подкрепа на водещата от програма "Хоризонт" Станислава Пирчева, която се нуждае от спешна операция на тумор на мозъка.

В концерта ще участват Софийският свещенически хор с диригент иконом Кирил Попов, Смесеният хор на БНР с диригент Любомира Александрова и Детският радиохор с диригент Венеция Караманова.

Ставрофорен иконом Ангел Ангелов, духовен надзорник на Софийска епархия, ще поздрави гостите на концерта, а водещ на събитието ще бъде доц. д-р Костадин Нушев, преподавател в Богословския факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

За набиране на средства за операцията на Станислава Пирчева е разкрита дарителска сметка:
Raiffeisen Bank: IBAN BG53 RZBB 9155 1008 770 503

 

Автор:
БНР
Публикация:
16.12.2017 г. 17:31
Посетено:
1136
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/26875-predrozhdestvenski-kontsert-s-blagoslovenieto-na-patriarh-neofit-v-podkrepa-na-zhurnalistkata-ot-bnr-stanislava-pircheva