Музика

Още популярни музиканти се присъединяват към благотворителния концерт “Заедно за Митьо”

Орлин Павлов и група “Фанданго” също ще излязат на сцената на Летен театър във Варна

Още популярни музиканти се присъединяват към благотворителния концерт “Заедно за Митьо”


◊ СЪБИТИЕТО

Благотворителна инициатива събира едни от големите музикални звезди на България в концерт “Заедно за Митьо”. На 16 август в Летен театър, Варна, рамо до рамо на сцената ще застанат Иван Лечев и Константин Цеков от ФСБ, “Легендите”, D2, Любо Киров, Митко Кърнев, Стенли, Звездомир Керемидчиев-Звезди, Нелко Коларов, Васил Петров, Константин Марков, варненската група “Бумеранг” и други. Зад каузата застават още и Орлин Павлов и група “Фанданго”.

Всички те ще изнесат благотворителен концерт в подкрепа на известния варненски музикант Димитър Димитров-Митьо. В началото на тази година при пожар в дома му загива неговата сестра. До основи изгаря и крайбрежното заведение, от което се издържа и звукозаписното му студио.

Навремето той е свирил с ФСБ и повечето музиканти, които ще вземат участие в концерта са негови приятели. Участието на всички изпълнители е безвъзмездно.

Грандиозното шоу, което подготвят музикантите със сигурност ще впечатли феновете, защото от сцената ще прозвучат най-големите български поп и рок хитове за последните 40 години. 

Водещ на събитието ще бъде Христо Димитров-Тито.

Концертът започва в 20:30 часа. Билетите са на цена от 20 лв. и 15 лв. Билети можете да закупите в мрежата на Eventim.bg и касата на Летен театър.

Всички приходи от концерта ще бъдат дарени на Димитър Димитров-Митьо, за да възстанови легендарното заведение “Глобус” на плаж Кабакум - любимо място на много варненци и български музиканти.

 

Автор:
Лора Коларова, ELFusion
Публикация:
15.08.2017 г. 16:12
Етикети:
музикаВарнаблаготворителен концерт
Заедно за Митьо
Димитър Димитров-Митьо
Посетено:
943
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/26183-oshte-populyarni-muzikanti-se-prisaedinyavat-kam-blagotvoritelniya-kontsert-zaedno-za-mityo