Музика

Фестивалът в Бургас „Summer Chaos“ с още една група в програмата си

Музикалното събитие е на 31 юли

Фестивалът в Бургас „Summer Chaos“ с още една група в програмата си


◊ ГРЪЦКА БАНДА НА БУРГАСКА СЦЕНА

Гръцката банда „Fallen Arise“ е новото попълнение в тазгодишното издание на музикалния фестивал „Summer Chaos“ в Бургас.

На сцената на „Summer Chaos“ 2017 ще видим още „Kreator“, ледената кралица Tarja Turunen и „Crematory“. Съвсем скоро ще бъде обявена и една българска група, която ще подгрее публиката за големите хедлайнъри.

Фестивалът ще се състои на 31 юли на стадион „Лазур“ в Бургас.

Билетите за събитието могат да бъдат закупени на цена 80 лв. от мрежата на „Тикетпро“ в цялата страна.

 

◊ КОИ СА „FALLEN ARISE“

Създадена през 2009 г. в Атина, групата се нарежда сред най-популярните симфоник-метъл формации в Гърция. Имат зад гърба си 2 албума – „Ethereal“ (2013) и „Adeline” (2015), като в записите на втория са участвали над 40 класически музиканти.  

От 2016 г. вокалистка на „Fallen Arise“ е британката с впечатляващ глас Fiona Creaby,  позната още и от английската симфоник-метъл банда „Appariton“.

През своята кариера „Fallen Arise“ имат многобройни участия на международни фестивали, като са свирили на една сцена със световни имена като Fates Warning, Moonspell, Serenity, Leave’s Eyes, Katatonia, Pain of Salvation и много други. Само преди 2 месеца бяха подгряващи на големите Paradise Lost на концерта им в Екатеринбург, Русия.Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
19.07.2017 г. 15:01
Посетено:
881
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/26118-festivalat-v-burgas-summer-chaos-s-oshte-edna-grupa-v-programata-si