Музика

Санди Ривера в Лозенец

Nescafe Frappe Summer Tour 2006

Санди Ривера в Лозенец


◊ СЪБИТИЕТО

Брейк танци, екстравагантни прически и диджей сетове ще фрапират лятното настроение в клуб „Алкохол” на 11 август.

Лятната фиеста Nescafe Frappe Summer Tour ще продължи да фрапира родното Черноморие и през настоящата седмица. Специален гост на поредното четвърто парти от DJ фиестата ще е нюйоркският новатор в хаус музиката Санди Ривера, който пристига в България по покана на Nescafe Frappe и клуб Ялта.

На 11 август, петък, в клуб „Алкохол” в Лозенец, Санди Ривера ще зарадва родните меломани с енергичните си сетове и дълбоко хаус звучене. Той пристига в деня на партито след участие в Лондон. Подгряващи диджеи на Ривера ще бъдат Хосе и Хуан.

Часове преди появата на световно известния диджей на родна сцена отново в клуб “Алкохол”, от 16.00 часа, ще се развихрят “ледени” фиести. Игри с награди, ВИП покани за партито на Санди Ривера, новият албум на Deep Zone Project „Ледено кафе” са малка част от подаръците, които ще раздадат организаторите от Nescafe Frappe. Водещ на следобедното парти ще е топ коафьора Гого. Лятното фрапиращо настроение ще бъде подсладено от сетовете на диджей Габриел, екстравагантните летни прически Arlet for Art и изпълненията на танцьорите от Electric Force crew.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА САНДИ РИВЕРА

Санди Ривера е известен като един от новаторите в хаус музиката. Носител е на престижните награди Pacha Award for Best Ibiza Tune и Muzic magazine award for Tune of The Year. Често е определян като Краля на мелодичния хаус.

Роденият в Ню Йорк Ривера покорява световната хаус сцена от средата на 90-те години. В клубната си кариера, която продължава повече от десетилетие, е записал внушителна колекция от ремикси и оригинални парчета. Творческите си възможности и талант Ривера доказва още с дебютния си албум, озаглавен Its in the lifestyle. Голяма част от парчетата в него, между които Tear it Up, Young Hearts и Finally, се превръщат в безспорни денс хитове в цял свят. Работил е с някои от най-добрите таланти на САЩ, включително и с The Fugees.

От 1992 година насам, когато излиза първото му парче, Санди Ривера продължава да провокира меломаните по цял свят с
неповторимия си новаторски саунд и дълбоко хаус звучене.

Финалът на Nescafe Frappe Summer Tour ще е във Варна на 19 август с грандиозно парти на Дейвид Моралес.


◊ ОЩЕ ВАЖНИ ГОСТИ

Участието на Дейвид Моралес на родна сцена ще е в рамките на провеждащия се за първи път в морската ни столицата DJs on the beach – Alpha House Fest. 3-дневният DJ фест, който се организира от екипа на Алфа радио ще се проведе на емблематичната за града Втора буна. В продължение на 48 часа зад пулта ще се изявят признати имена от световната и българска хаус сцена. Michael Simon (Майкъл Саймън), Ian Carey (Иън Кери), Syke`n`Sugarstarr (Сайк енд Шугарстар), Jerry Ropero (Джери Роперо), Denis The Menace (Денис дъ Менас) и Clubworxxx (Клубуъркс) са сред имената, които ще посетят морската ни столица по покана на Алфа радио. От българска страна на феста ще вземат участие диджеите Silver, Dian, Evelin, Double D, Deep George, Juan и Max Joy.

Автор:
Петя Рачева
Публикация:
08.08.2006 г. 20:33
Етикети:
Посетено:
577
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/2601-sandi-rivera-v-lozenets