Музика

Френски джипси суинг и танци с Para Hot Jazz @ Maze, 2.06.

Покана за танц

Френски джипси суинг и танци с Para Hot Jazz @ Maze, 2.06.

Другия петък кавалер на музиката ще бъде танцът! Ако суингът раздвижва кръвта ви - не пропускайте да отбележете 2 юни в календара за танци – на живо с френския джипси суинг на Para Hot Jazz! Мястото е столичния клуб MAZE, който ще отвори врати за европейския джаз от средата на миналия век и музиката на Джанго Рейнхард и Стефан Грапели.

Специална музикална селекция ще посрещне публиката към 21 часа и ще я въведе в атмосферата от златната ера на суинга. На сцената след 22 часа ще излязат четиримата музиканти от Para Hot Jazz, за да ви поведат на пътешествие през времето и пространството! Щом тази музика ви накара да се движите – мястото за танци е навсякъде, място за развихряне има!

Дрескод – стилът на 30-те години.

Ако сте почитатели на френската култура – не пропускайте да отбележите това събитие в календара си и в края на работната седмица да се потопите в атмосферата на Париж от средата на ХХ век! Харесайте и страниците на организатора и музикантите – Partymusic.bg и Para Hot Jazz - за да научите повече за тях и културата, която представляват!


Клуб „МАЗЕ“ (ул. „Христо Белчев“ 1),
петък, 2 юни!
Вратите са отворени от 21 часа
Вход – 10 лв.

Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
29.05.2017 г. 13:10