Музика

Френски цигански суинг с Para Hot Jazz в София

Студио 5 ще заприлича на Hot Club de France в средата на май

Френски цигански суинг с Para Hot Jazz в София


◊ ПОКАНА

Студио 5 ще заприлича на Hot Club de France в средата на май! Френският джипси суинг ще сгорещи София на 19-ти (петък). Около 19 часа на сцената ще се качат музикантите от Para Hot Jazz. Виола, китара, акордеон и контрабас ще пресъздадат музикалната атмосфера на Париж от средата на ХХ век. Концертът е посветен на бащите на циганския джаз – Джанго Рейнхард и Стефан Грапели и включва както авторски композиции на Джанго и Грапели, така и пиеси от техния репертоар.

Ако сте почитатели на френската култура – не пропускайте да отбележите това събитие в календара си и в края на работната седмица да си подарите музикално пътешествие през времето и пространството! Харесайте и страниците на организатора и музикантите – Partymusic.bg и Para Hot Jazz - за да научите повече за тях и културата, която представляват!

. Влади Михайлов - виола
. Борислав Илиев - китара
. Илко Градев - акордеон
. Димитър Карамфилов - контрабас

Студио 5, 19 май (петък)
Вратите са отворени от 18.30
Вход - 10 лв.

Билети и резервации:
Резервирайте местата си на тел: 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 - следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook, защото музиката и изкуството имат значение.

Билети се продават и в мрежата на Ticketlogic.
Внимание! Закупеният билет не Ви осигурява седящо място! Резервацията след закупен билет е напълно задължителна!


Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
11.05.2017 г. 12:10