Музика

Васил Петров с нова концертна програма, с песни в почит на Ал Жиро и Васил Пармаков

Концерт на 19 април от 21 ч. в София лайф клуб

Васил Петров с нова концертна програма, с песни в почит на Ал Жиро и Васил Пармаков


◊ СЪБИТИЕТО

“Rain in my heart” е заглавието на програмата, която отново събира Васил Петров с Ангел Заберски младши. 

Новата им концертна програма е съвкупност от музика за душата и за сърцето - хитови джаз и поп стандарти, вълнуващи балади и българска музика.

Васил Петров ще пее в дует глас и пиано заедно с Ангел Заберски-син на сцената на София лайф клуб на 19 април в много стилна и красива програма, изградена с плавни преливания на песните една в друга, с романтични посвещения на джаза, със звук, галещ романтичните струни в душите на слушателите.

Елегантно, с финес и с чувство за суинг, и двамата ще ни покажат че животът е хубав, а романтиката е жива – слушайки новият им проект.

„Rain in my heart“ е дълбочината на откровението, до което може да достигне Васил Петров, история, разказана чрез красива музика, примесени с импровизациите на Заберски младши, блестящия талант на пианиста и хармонията помежду им. Пиесите, които внимателно са избрали, са едни от най-красивите и вълнуващи композиции, като „My one and lovely love”, ”Just the way you are”, “Rain in my heart”, “Spain”, “Midnight sun”, “Over and Over”, I get along without you very well”, “Caravan”, “I`ll be seeing you”, ”Подслон в дъжда“ и други, част от тях са в почит на американската джаз легенда Ал Жиро и българският пианист Васил Пармаков, с който Васил Петров работи дълги години.


В концерта на 19 април от 21 ч. в София лайф клуб ще присъстват песни, станали известни в изпълнение на легенди като Франк Синатра, Нат Кинг Кол, Били Холидей, Сара Вон, Ела Фицджералд, Нина Симон, Тони Бенет и др. Заглавната композиция е хит от репертоара на Синатра. Аранжиментите са на Ангел Заберски младши.


Билети от ивентим 15 лв., на място – 20 лв., ВИП - 30 лв.
За закупуване на ВИП билети позвънете на 0878289989 и 0886661045. Вратите отварят в 20:00 ч., начало на концерта 21:00 ч.

https://www.facebook.com/VassilPetrovOfficial/

 

 

Автор:
Маргарита Тошева
Публикация:
05.04.2017 г. 15:16
Посетено:
1052
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/25409-vasil-petrov-s-nova-kontsertna-programa-s-pesni-v-pochit-na-al-zhiro-i-vasil-parmakov