Музика

Френски цигански суинг с Para Hot Jazz в Studio 5

Джипси суингът ще превземе сцената на Студио 5 на 24 март

Френски цигански суинг с Para Hot Jazz в Studio 5

◊ СЪБИТИЕТО

Studio 5 отваря сърцето на сцената си за френския джипси суинг! На 24 март (петък), от 19 часа на сцената ще се качат музикантите от Para Hot Jazz.

Влади Михайлов (виола), Борислав Илиев (тамбура), Илко Градев (акордеон) и Веселин Веселинов-Еко (контрабас) ще изпълнят пиеси, вдъхновени от Джанго Рейнхард - бащата на френския цигански джаз и неговите музикални диалози с цигуларя Стефан Грапели. Концертът включва както авторски композиции на Джанго и Грапели, така и пиеси от техния репертоар.

Ако сте почитатели на френската култура – не пропускайте да отбележите това събитие в календара си и в края на работната седмица да се потопите в музикалната атмосфера на Франция от средата на миналия век! Харесайте и страниците на организатора и музикантите – Partymusic.bg и Para Hot Jazz - за да научите повече за тях и културата, която представляват!


◊ БИЛЕТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Местата са ограничени – направете резервация на тел: 0887 934 335 (след 14 ч.), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение.

Билети се продават и в мрежата на Ticketlogic.
ВНИМАНИЕ! Закупеният билет не Ви осигурява седящо място! Резервацията след закупен билет е напълно задължителна!

Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
14.03.2017 г. 10:35
Посетено:
1100
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/25268-frenski-tsiganski-suing-s-para-hot-jazz-v-studio-5