Музика

Блус и рок с Роджако бенд в клуб „Studio 5”

Вторник вечер с музика от младостта на рокендрола

Блус и рок с Роджако бенд в клуб „Studio 5”


◊ ПОКАНА

На 24 януари клуб „Studio 5” ще отвори врати за феновете на блуса и рокендрола. Два допълващи се вокала, темпераментни китари и здрава ритъм секция ще ви припомнят някои от най-големите хитове от средата на миналия век до днес.

Във вторник вечер музиката ще се лее като отлежало уиски, а виновници за това ще са музикантите от Rojaco band, с които няма да скучаете и за минута! Ще се насладите на песни на Eрик Клептън, Гери Мур, Дуби брадърс, Тото, Рой Орбисън, Карл Пъркинс и други любими изпълнители. За първи път на живо ще чуете и най-новия сингъл на групата – „Момиче, знай”!

Дата: 24 януари (вторник)
Час: 21:30
Вход: 10 лв

Харесайте страницата на Rojaco band, за да научите повече за тях! Ако искате да станете част от тази вечер с музика за свободни хора - резервирайте местата си на тел: 0887 934 335 (след 14 ч.), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение.


Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
14.01.2017 г. 14:32
Етикети:
Studio 5Студио 5блусрокендролклубконцертМузика на живо
вторник вечер
Rojaco band
Rojaco
Роджако бенд
Роджако
Посетено:
973
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/24939-blus-i-rok-s-rodzhako-bend-v-klub-studio-5