Музика

Днес е концертът на легендите от „Megadeth“ в София

Допълнителни 200 билета са пуснати в продажба в зала „Универсиада“

Днес е концертът на легендите от „Megadeth“ в София


◊ КОНЦЕРТЪТ

Една от най-големите метъл банди на всички времена – „Megadeth“, е вече на българска земя. Музикантите са в София за своя концерт в зала „Универсиада” на 7 юли.

„Megadeth“ излизат пред българската публика на живо в състав Дейв Мъстейн (вокал, китара), Дейвид Елефсън (бас), бразилското чудо Кико Лурейро (китара) и новото попълнение в бандата – белгиеца Дирк Вербюрен (барабани), познат от шведската метъл група „Soilwork“.


◊ ДОПЪЛНИТЕЛНИ БИЛЕТИ

Събитието е напълно разпродадено, но поради огромния интерес от страна на публиката, ще бъдат пуснати  в продажба допълнителни 200 билета. Те ще могат да бъдат закупени в деня на концерта само от касата на Тикетпро в зала “Универсиада”, която ще работи от 11:00 до 22:00 ч.  Билети в партньорската мрежа на „Тикептро“ в деня на концерта няма да бъдат продавани.


◊  ВАЖНО ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ

В деня на събитието входовете на залата ще въдат отворени в 18:30 ч., а билетната каса на залата ще работи от 10:00 до 22:00 ч. За всички притежатели на билети от категорията “Priority access” ще бъде обособен отделен вход, който ще бъде отворен 15 минути по-рано – точно в 18:15 ч.

Шоуто ще започне в 20:00 ч. със сета на една от най-прогресивните млади метъл банди на Швеция – „Beyond All Recognition“, които ще подготвят публиката за големия хедлайнър. „Megadeth“ се очаква да се качат на сцената малко след 21:00 ч.

Организаторите призовават всички посетители да носят със себе си документи за самоличност. Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани на концерта без билет и без право на седящо място. Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация.


Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
07.07.2016 г. 11:46
Посетено:
1055
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/23922-dnes-e-kontsertat-na-legendite-ot-megadeth-v-sofiya