Музика

Адам Ламбърт, Брайън Мей и Роджър Тейлър ще изпълнят в София най-големите хитове на “Queen”

Концертът е част от фестивала „Арена Музика“ на 23 юни

Адам Ламбърт, Брайън Мей и Роджър Тейлър ще изпълнят в София най-големите хитове на “Queen”


◊ ЧЕТИРИ ДНИ ДО КОНЦЕРТА

„QUEEN“ + Adam Lambert идват в София за уникално шоу само след четири дни. Сцената на стадион „Георги Аспарухов“ е с ширина над 20 метра, а нейният покрив ще е над 16 метра. Съоръжението вече се изгражда и ще бъде готово в деня на концерта. Музикантите обещават да изпълнят най-големите хитове на групата като “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You”, “We Are The Champions” и “I Want to Break Free”.

Преди концерта на „QUEEN“ + Adam Lambert на 23 юни на сцената ще излязат румънците „Grimus“, британците „Electric Pyramid“ и българската инди рок група „Jeremy?“, която ще подгрява „QUEEN“ + Adam Lambert и на техни участия в Полша и Румъния. 

„QUEEN“ + Adam Lambert пристигат у нас на 22 юни, веднага след концерта си в Букурещ.

Билетите за фестивала „Арена Музика“ на цени от 70 до 140 лв. все още могат да бъдат закупени от мрежата на „Тикетпро“.

 

◊ КОЙ И КОГА НА СЦЕНАТА ПО ЧАСОВЕ

Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 17:00 ч. на 23 юни. Първи на сцената малко след 18:00 ч. ще се качат „Grimus“. Час по-късно ще видим „Electric Pyramid“, а малко преди 20:00 ч. ще излязат и „Jeremy?“.

Очакванията са „QUEEN“ + Adam Lambert да поставят начало на грандиозното си шоу около 21:15 ч., като изпълненията им ще продължат поне два часа.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
20.06.2016 г. 09:39
Посетено:
1271
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/23812-adam-lambart-brayan-mey-i-rodzhar-teylar-shte-izpalnyat-v-sofiya-nay-golemite-hitove-na-queen