Музика

Броени дни до европейското турне на българите от “Jeremy?” с “Queen” и Adam Lambert

Българската инди рок група ще свири в България, Полша и Румъния

Броени дни до европейското турне на българите от “Jeremy?” с “Queen” и Adam Lambert


◊ БЪЛГАРСКА ГРУПА НА ЕДНА СЦЕНА С "QUEEN"

Остават броени дни до европейското турне на българските инди рок музиканти от „JEREMY?“ като подгряваща група на „QUEEN“ + Adam Lambert. Една от най-новите, но и вече много обичани български рок банди, бе избрана лично от рок легендите Браян Мей и Роджър Тейлър, които били впечатлени от различното им и оригинално звучене. „JEREMY?“ е и единствената българска група, която ще свири заедно с „QUEEN“ + Adam Lambert в Европа.

Първият концерт на „JEREMY?“ с легендарните музиканти е на 19 юни в Освиенцим (Полша) в рамките на „LIFE FESTIVAL OSWIECIM“, където бандата ще изпълни хитовете от дебютния си албум „JEREMY?“. Следващото шоу, част от турнето с QUEEN + Adam Lambert, ще е на 21 юни в Букурещ (Румъния).

За българската публика „JEREMY?“ са подготвили най-големите си хитове от своя едноименен дебютен албум и няколко нови песни, които ще чуем на сцената на стадион „Георги Аспарухов“ на 23 юни.


◊  "JEREMY?" НА ФЕСТИВАЛНО ТУРНЕ

Веднага след приключването на съвместните си участия с „QUEEN“ + Adam Lambert, „JEREMY?“ ще се включат в някои от най-горещите летни фестивали. Всички фенове могат да чуят групата на July Morning (Камен бряг, 30 юни), „EXIT“ 2016 (Novi Sad, Serbia - Fusion Stage, 10 юли), „Golden Sands Music Weekends“ (Златни пясъци, 30 юли) и Фестивал на изкуствата „Аполония“ (Созопол, 4 септември).

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
17.06.2016 г. 13:23
Посетено:
1027
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/23791-broeni-dni-do-evropeyskoto-turne-na-balgarite-ot-jeremy-s-queen-i-adam-lambert