Музика

"Музика под небето на Париж" с Ginger Groove

23 юни 2016, 22:00 часа, Студио 5

"Музика под небето на Париж" с Ginger Groove

◊ СЪБИТИЕТО

На 23 юни франкофоните на българската музикална сцена Ginger Groove отново ще гостуват в "Studio 5" с концерта "Музика под небето на Париж". Музикалната разходка из парижките потайности ще ви срещне с най-обичани песни на Едит Пиаф, Ив Монтан, Шарл Трене, ZAZ и други. Музикантите няма да пропуснат и музиката на Джанго Рейнхард - бащата на френския цигански джаз.

Не пропускайте да чуете на живо "La Vie en Rose", "Sous Le Ciel de Paris", "Paris Sera Toujours Paris" и още от най-известните френски шансони!

Ваши гидове в музикалното пътешествие ще бъдат:
. Боряна Йорданова (вокал)
. Димитър Благоев (китара)
. Влади Михайлов (контрабас)
. Стоил Иванов (барабани)


◊ КОНЦЕРТЪТ

Поредицата концерти „ Музика под небето на Париж” е посветена на музиката, съпътствала живота във френската столица от 30-те години на XX век до днес. Музикантите от Ginger Groove получават вдъхновение за нея след включването в репертоара си на няколко шансона, които са посрещнати с огромен интерес от публиката. Първият концерт е през 2013 година и за кратко време "Музика под небето на Париж" набира все повече почитатели на френските шансони и музикантите си спечелват прозвището "франкофоните на българската музикална сцена". Групата има зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявява на софийската клубна сцена.

За себе си тримата музиканти казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джази звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на Ginger Groove.

Харесайте страницата на организатора - Partymusic.bg - и научете за още интересни концерти, които организираме!


◊ РЕЗЕРВАЦИИ

Резервирайте местата си на тел:0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение.

Билети се продават и в мрежата на Ticketlogic.

ВНИМАНИЕ! Закупеният билет не Ви осигурява седящо място! Резервацията след закупен билет е напълно задължителна!

Дата: 23 юни
Час: 22:00
Билет: 10 лв
Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
15.06.2016 г. 11:53
Посетено:
1216
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/23778-muzika-pod-nebeto-na-parizh-s-ginger-groove