Музика

Дъщерята на Дейв Мъстейн пристига с „Megadeth” в София

Билетите за концерта на метъл легендите на 7 юли са почти разпродадени

Дъщерята на Дейв Мъстейн пристига с „Megadeth” в София


◊ “MEGADETH” В СОФИЯ

Дъщерята на фронтмена на „Megadeth” Дейв Мъстейн – Електра, ще придружава баща си и бандата му за шоуто им в София. Електра върви по музикалните стъпки на баща си, като преди 3 месеца пусна официално видео – кънтри кавър на хита на Megadeth “I Thought I Knew It All”.

Очакваме метъл легендите „Megadeth“ на 7 юли в столичната зала „Универсиада“. Интересът за събитието е огромен, а капацитетът на залата е почти изцяло разпродаден.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА ЕЛЕКТРА

Едва 18-годишна, талантливата дъщеря на Дейв Мъстейн вече гради сериозна музикална кариера. Кавърът й на “I Thought I Knew It All” е елегантна селтик балада с лирични вокали.

„Всички знаят историята на Megadeth и кой всъщност е баща ми. Но това, което хората не знаят, е какъв е той, когато е заедно със семейството си, какво го накара да се преместим в друг град и как например отива в магазин за трактори, за да си купи свой личен трактор. Дейв Мъстейн е супер забавен човек!“, разказва още Електра. Електра споделя, че е направила парчето като израз на почит към хилядите фенове на траш титаните по света заради всички години, в които те са подкрепяли легендарната банда. „Исках с този кавър да кажа „Благодаря ви“, защото ако не бяха всички тези хора, може би днес аз нямаше да мога да сбъдна мечтите си. Исках да покажа на света, че любовта ми към музиката е тръгнала именно от „Megadeth“ и да, аз съм дъщерята на Дейв Мъстейн, но вижте на какво съм способна самата аз. Затова направихме “I Thought I Knew It All” да звучи естествено, сурово и с много силни вокали“, споделя младата певица.

 

◊ БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА

Билетите за ВИП зоната и билетите с „Priority access” за концерта на „Megadeth“  в София са изчерпани от месеци. Все още могат да бъдат закупени съвсем ограничен брой билети за предстоящия концерт на цена 65 лв. в мрежата на „Тикетпро“.

 

Автор: Момчил Цонев
16.05.2016 г. 12:57
Посетено: 988
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/23570-dashteryata-na-deyv-masteyn-pristiga-s-megadeth-v-sofiya