Музика

Френски цигански суинг с Para Hot Jazz в Студио 5

Джипси джаз ще нагорещи атмосферата в София

Френски цигански суинг с Para Hot Jazz в Студио 5


◊ СЪБИТИЕТО

Студио 5 отваря сърцето на сцената си за френския джипси суинг! На 15 април (петък), около 22.30 часа, на нея ще се качат музикантите от Para Hot Jazz. Влади Михайлов (виола), Димитър Благоев (китара), Борислав Илиев (тамбура) и Веселин Веселинов-Еко (контрабас) ще изпълнят пиеси, вдъхновени от Джанго Рейнхард - бащата на френския цигански джаз и неговите музикални диалози с цигуларя Стефан Грапели. Концертът включва както авторски композиции на Джанго и Грапели, така и пиеси от техния репертоар.

Ако сте почитатели на френската култура – не пропускайте да отбележите това събитие в календара си и в края на работната седмица да се потопите в музикалната атмосфера на Франция от средата на миналия век! Харесайте и страниците на организатора и музикантите – Partymusic.bg и Para Hot Jazz - за да научите повече за тях и културата, която представляват!

◊ БИЛЕТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Резервирайте местата си на тел: 0887 934 3350887 934 335 (след 14 ч.), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение. Билети се продават и в мрежата на Ticketlogic.

Внимание! Закупеният билет не Ви осигурява седящо място! Резервацията след закупен билет е задължителна!


Автор: Влади Михайлов
08.04.2016 г. 14:57
Посетено: 1160
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/23294-frenski-tsiganski-suing-s-para-hot-jazz-v-studio-5