Музика

Савов и Мирела Величкова с клубен концерт в Ловеч

На 2 април 2016 в клуб "Версай"

Савов и Мирела Величкова с клубен концерт в Ловеч


◊ СЪБИТИЕТО

Савов и великотърновската певица Мирела Величкова ще реализират първото си гостуване в клуб "Версай", в град Ловеч на 2 април 2016 г., вечерта.

Припомняме, че още в началото на 2016 година, наред с клубните концерти във Велико Търново, Савов реши да стартира и участия извън старата столица. Музикантът ще гастролира на клубната сцена в страната отново предимно в дуетни формации. Това ще са изяви предимно с дългогодишната му сценична партньорка Мирела Величкова, настоящият оперен тенор и бивш рокаджия и фронтмен на "Мъртви Поети" - Момчил Караиванов, както и добре познатите проекти, съвместно с Яница Русева и победителката от първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова.

Първите няколко участия, извън великотърновския клуб "J'ADORE" (където Савов основно се изявява в последните няколко години), вече се случиха в един от най-старите пиано барове в страната, а именно "Мaximus Piano Bar", а също и в пиано бара в курорта Боженци. 

Освен тези клубове и ловешкия Клуб "Версай" (в който предстои участието тази събота), Савов вече води преговори за клубни концерти в Шумен, Габрово, Варна, Бургас, Козлодуй и др.

Автор:
SAVOV MUSIC
Публикация:
30.03.2016 г. 00:31
Етикети:
клубpiano barlivesavovбарпианона живоконцертсавовпетко
Версай
Величкова
Мирела
Velichkova
mirela
Посетено:
1000
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/23208-savov-i-mirela-velichkova-s-kluben-kontsert-v-lovech