Музика

G baby – суинг и усмивки в Чайната!

За първи път на сцената на Чайната - младата звезда в компанията на трима музикални кавалери!

G baby – суинг и усмивки в Чайната!


◊ СЪБИТИЕТО

В средата на месец април, но в края на работната седмица, страхотната G baby ще гостува за първи път в Чайната! На 15 април нашумялата сред почитателите на суинга Георгия Павлова ще поднесе на публиката букет от популярни и не толкова популярни мелодии от златната ера на суинга - Puttin on a ritz, Bernie’s tune, Dream a little dream... С непринуденото си сценично поведения и чар младата певица ще ви накара да щракате с пръсти – разбира се на второ и четвърто време. ;)


Ако сърцето ви бие в ритъма на суинга – потърсете и харесайте страницата на музикантите във фейсбук и не пропускайте това събитие – за първи път на сцената на Tea House!

Местата са ограничени, резервации може да направите на телефон 088 705 1080.

Tea House (Чай във фабриката) се намира на ул. „Бенковски” 11.
Начало на концерта: 20.00 ч.
Вход 10 лв.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА МУЗИКАНТИТЕ

G baby e творческия псевдоним на певицата Георгия Павлова. В последните две години тя взе в плен сърцата на много от почитателите на суинг музиката в България. Заедно със своите кавалери – Иван Стилянов (китара), Влади Михайлов (контрабас) и Александър Борисов (тромбон) – тя е желан гост както на музикалните клубове, така и на различни публични събития. G baby е търсен партньор и в други по-малки и по-големи музикални проекти. Като музикант, повлиян от творчеството на Ейми Уайнхауз, тя представя трибют на покойната певица, като добавя към състава си още артисти. В репертоарa ѝ влизат още и френски песни, събрани в концертната програма  C’еst si bon.

 


Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
28.03.2016 г. 14:07
Посетено:
851
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/23206-g-baby-suing-i-usmivki-v-chaynata