Музика

Перкусионен Концерт на възглавници

27 март 2016, 11 и 17 часа, Съюз на архитектите, София

Перкусионен Концерт на възглавници


◊ СЪБИТИЕТО

Перкусионен Концерт на възглавници

27 март 2016, 11 и 17 часа

Съюз на архитектите, София (ул. "Кракра" 11)

Глъчката и еуфорията са сигурни на 27 март от 11:00 и 17:00 ч. в Съюза на архитектите, защото тогава престои един фантастичен Перкусионен Концерт на възглавници.

Включени са почти всякакви ударни инструменти: глокеншпил, маримба, чинели, тимпани, барабани, ксилофон и много други, с които деца и родители ще могат да се запознаят от първа ръка след концерта. С помощта на трима перкусионисти - Мартина Митева и братята Кирил и Никола Петрови - малките крачета ще имат възможност да редуват движение и почивка, защото в програмата ще бъдат чути най-разнообразни произведения. Любовни послания на маримба, експлозивни балкански ритми или пък зашеметяващи виртуозни изпълнения на барабани - всяко едно движение на палките на музикантите ще донесе пълноценно изживяване на малки и големи.

Както и на всички досегашни Концерти на възглавници от настоящия сезон, и този път ще бъде награден най-креативният почитател с медал за Най-оригинален костюм. Този път очакванията са залата да се напълни с малки нинджи или любими супер герои. Традиционно, един час преди събитието, в Работилницата на възглавници ще изработваме и украсяваме ударни инструменти по най-необичайни и креативни начини.


◊ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ

Никола Петров, Кирил Петров и Мартина Митева – ударни инструменти


◊ БИЛЕТИТЕ

Можете да закупите вашия семеен билет предварително онлайн на http://pillows.bg/reservations/

Възрастен – 20 лв.

Дете – 5 лв.

Максимална цена за семейство – 35 лв.



Автор:
Модо България
Публикация:
24.03.2016 г. 15:13
Посетено:
1080
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/23183-perkusionen-kontsert-na-vazglavnitsi