Музика

Популярната певица Imany с първи концерт в България

Събитието е на 14 май в София

Популярната певица Imany с първи концерт в България


◊ КОНЦЕРТЪТ

Френската звезда Imany, добила вече популярност и у нас, идва за първия си концерт в България на 14 май в “Sofia Live Club” по покана на “Art Studio”.

Концертът ще започне в 22 часа, а певицата ще се качи на сцената с 8-членен бенд и ще изпълни както най-големите си хитове, така и песни от чисто новия й албум, който се очаква да излезе през 2016 г.

 
◊ ПОВЕЧЕ ЗА ПЕВИЦАТА

Истинското име на родената във Франция певица е Nadia Mladjao, а псевдонимът й Imany в превод от суахили означава „вяра“. В ученическите си години е била атлет и се е състезавала в дисциплината “висок скок”. След спорта прави успешна кариера като модел в агенция Ford Models Europe. По-късно заминава за Щатите, където прекарва 6 години, преди да се завърне във Франция и да започне да се занимава с музика.


◊ НА МУЗИКАЛНАТА СЦЕНА

Младата изпълнителка, която успя да покори върховете на световните класации с дебютния си сингъл „I’ll Never know”, спечели сърцата на милиони фенове от цял свят и бързо се превърна в любимка на меломаните.

Дебютният албум на чаровната певица „The Shape of a Broken Heart” излиза през 2011 г., съдържа 12 песни и достига платинен статус във Франция, Гърция и тройно платинен в Полша.

Популярността й в България не закъснява и днес тя е един от най-звучащите в българския ефир артисти с песни като „Don't Be So Shy“, "You Will Never Know", “Slow Down”.



◊ ПОВЕЧЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билети за концерта на цена от 60 лева могат да бъдат закупени от 29 февруари в мрежата на „Ticketportal“ и партньорските каси, както и в билетния център на НДК.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
25.02.2016 г. 10:53
Посетено:
2210
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/22980-populyarnata-pevitsa-imany-s-parvi-kontsert-v-balgariya