Музика

Рожденият ден на Боб Марли във Велико Търново

NRG-D & The Majestics ще почетат краля на реге музиката с концерт в клуб "Мелон"

Рожденият ден на Боб Марли във Велико Търново


◊ СЪБИТИЕТО

Велико Търново ще почете рождения ден на краля на реге музиката Боб Марли с концерт един ден по-рано. На 5 февруари клуб „Мелон” ще стане домакин на най-голямото реге събитие за годината.

В петък вечер на сцената ще излезе NRG-D заедно със своята група музиканти - The Majestics. Ще чуете както някои от най-любимите песни на краля, така и част от авторската музика на бандата. Преди и след концерта за настроението на публиката ще се грижи Евгени Енев (Natty Soundsystem).

Ако сте верни почитатели на реге музиката и сте във Велико Търново – не пропускайте да се присъедините към купона с музика на живо и танци! Клубът е отворен след 20 часа, а концертът ще започне около 22.30 часа.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА МУЗИКАНТИТЕ

The Majestics е българска реге банда, сформирана в средата на 2015 г. Музикантите в групата съумяват да съчетаят многообразието на руутс реге музиката със съвременното дъб звучене и живите танцувални пулсации на рокстеди / ска течението, за което допринася и колоритният състав на бандата. Нейните членове са: NRG-D - вокал, Стю - барабани, Влади - бас, Ванката - китара, Владо - клавишни.

The Majestics се изявяват на престижни фестивали, като Big Big Summer Reggae 12 (Маймунарника, София), NatureAll Hip Hop 7 (Trinity Rocks Farm, Велико Търново), участие на концерта "Директори на водопад" (Terminal 1, София), както и клубни изяви. Мисията и посланията на The Majestics и хората, свързани с проекта, са дълбоки, социални и неполитически, касаещи отношенията между хората, но също така и природосъобразни и хуманни, насърчаващи както опазването на околната среда, така и уважението и милосърдието към всички живи същества.




Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
30.01.2016 г. 11:21
Посетено:
1412
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/22833-rozhdeniyat-den-na-bob-marli-vav-veliko-tarnovo