Музика

Васил Петров в онлайн концерт с бутиков роял

Една суинг афера в чест на Синатра

Васил Петров в онлайн концерт с бутиков роял


◊ СЪБИТИЕТО

Харизматичният изпълнител, наричан често "българският Франк Синатра", Васил Петров и талантливият пианист Ангел Заберски младши ще представят композиции от джаз стандарти от света на Синатра на живо, с онлайн концерт директно излъчен от Perfect Records Studio, София.

Почитателите на Васил Петров от цял свят ще могат да се  насладят на дълбоката му импровизация на талантливата и романтична музика за първи път онлайн през виртуална концертна зала в студиото на Perfect Records в реално време през своя лаптоп, таблет, смартфон или компютър на 24 януари (неделя) от 21:00 ч.

Концертът ще се снима и излъчи в реално време с 4 HD камери (+Newtek Tricaster) и няма да бъде записан или архивиран,  ще се излъчи само на конкретната дата и час!


Великолепният глас на Петров ще бъде допълнен с най-елитния бутиков роял - Bösendorfer модел Marquis 200 на стойност от 400 000 лв. Виенският роял, който ще бъде специално предоставен за онлайн концерта от фирма KIROV HIGH-END, е сред най-висок клас музикални инструменти в целия свят. Роялът e от лимитирана  серия и освен забележителната визия се отличава с мощен басов регистър, широка динамична амплитуда, както и перфектната механика, които ще помогнат на Ангел Заберски младши да разгърне виртуозните си възможности в пълен блясък.


Концертът, вдъхновен от творчеството на Синатра е изпълнен с красиви теми от „The Great American songs book“, някои от заглавията, които ще изпълнят, са “Come Fly with me”, “Chicago”, “The way you look tonight”, „Over and Over" (The World we know), “All the way”, “Fly me to the moon”, „Summer wind”, “Who can I turn to”, “I`ve got you under my skin” и много други познати и красиви теми.

Платформата позволява на фенове и хора на изкуството, да станат част от шоуто. По време на директното излъчване ще можете да задавате въпроси и да разговаряте с Васил Петров чрез специалния Chat Room  след всяка песен.

За да гледате концерта оnline, може да закупите билет от: https://www.stageit.com


Автор: Маргарита Тошева
19.01.2016 г. 13:59
Посетено: 891
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/22761-vasil-petrov-v-onlayn-kontsert-s-butikov-royal