Музика

Концерт на възглавници с Алиса

С участието на Венета Нейнска, Екатерина Стоянова, Милен Ангелов, Ванина Кондова

Концерт на възглавници с Алиса


◊ СЪБИТИЕТО

Концерт на възглавници с Алиса

13.12.2015 г. (неделя), 11:00 и 17:00

София, Централен Военен клуб, зала №1

Да вярваш в невъзможното, е задължително изискване за следващия Концерт на възглавници, защото тогава ни очаква среща с момичето с най-голямо въображение в цялата вселена – Алиса. Говорещите зайци, мишки и птици са нещо съвсем обичайно в нейния фантастичен свят и нищо чудно някой от тях да се появи и на нашия концерт. В музикалната програма сме включили музиката на американския композитор Едгар Стилмън Кели, който е имал не по-малко развита фантазия от Алиса, и затова е решил да разкаже нейната история в ноти.

Конкурсът за най-оригинален костюм продължава с пълна сила – този път гостите ни са поканени да дойдат, облечени като любимия си герой сред приятелите на Алиса, а защо не и като самата нея!


◊ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ

Венета Нейнска получава бакалавърската си степен в класа на световноизвестния пианист Джон Пери в Южнокалифорнийския университет. В последствие учи с Джоун Хавил в Лондон и в Училището за музика и театър „Гилдхол“. Участва в майсторските класове на Имоджен Купър, Алексей Наседкин, Джером Лоуентал и Доминик Мерле. Тя печели редица конкурси за пианисти в света. Сред наградите й са: Първа награда на Седмия конкурс за пианисти в Ларнака, Кипър; Втора награда на конкурса “Кристофър Дюк” в Уотфорд, Великобритания; Първа награда на конкурса “Бетовен Храдец” в Чехия; Трета награда на конкурса “Александър Тансман” в Лодз, Полша. В момента Венета Нейнска е артистичен директор и вдъхновител на всички проекти на Модо България.

Екатерина СтояноваАлиса

Милен Ангелов Разказвач, Котаракът, Лудия Шапкар, Царят

Ванина КондоваРазказвач, Гъсеницата, Мартенския Заек, Царицата


◊ БИЛЕТИТЕ

Можете да закупите вашия семеен билет предварително онлайн на http://pillows.bg/reservations/


Автор:
Модо България
Публикация:
07.12.2015 г. 15:36
Посетено:
1094
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/22543-kontsert-na-vazglavnitsi-s-alisa