Музика

Денс маратон по българското Черноморие

Електронна музика

Денс маратон по българското Черноморие


.: СЪБИТИЕТО

И тази година организаторите на култовите партита Смирноф Експириънс ще изненадат приятно почитателите на електронната музика с петдневен денс маратон в най-горещите клубове по Черноморието. Всички, които обичат комбинацията от качествена музика, открити партита на морския бряг, екзотична клубна атмосфера и естествено марката Smirnoff ще могат да изживеят абсолютното забавление със Смирноф Експириънс и британския топ диджей Роуан Блейдс от 3-ти до 7-ми август.

.: ВРЕМЕ И МЯСТО

3 август (вторник) - клуб Arrogance, Златни пясъци;
4 август (сряда) - клуб Cacao Beach, Слънчев бряг;
5 август (четвъртък) - клуб Visages, ex. Amnesia, Варна;
6 август (петък)- клуб Mania, Слънчев бряг;
7 август (събота) - клуб Rio, Несебър.

.: ДНЕВНО ПАРТИ

Началният час на събитията е 22:00, с изключение на 4 август, когато Cacao Beach ще представи първото за България дневно Смирноф Експириънс парти със свободен вход от 14 до 22 часа.

.: СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК

Организаторите са предвидили и специален подарък за един от феновете си - уикенд на култовия остров Ибиса, с платени входове за всички клубове и нощувки в хотела на зведите “Es Vive”.

.: КОЙ Е РОУАН БЛЕЙДС

Роуан Блейдс, един от най-актуалните европейски диджеи в момента, е подготвил специално за българската публика брейкбийт парчета, микс от хип-хоп лупове и запазената си марка - леки и звучни мелодични линии. “Надявам се и тази година партитата да са толкава забавни и посещавани както това, на което присъствах миналата”, коментира диджеят, който идва за втори път в България. Блейдс се появява като име в музикалната сцена от началото на 90-те. Breeder (групата на Блейдс) залива феновете с химни от рода на ‘The Chain’, ‘Tyrantanic’ и ‘New York FM’. Парчетата и ремиксите на Breeder (най-вече на Orbital) изненадват и задоволяват вкусовете едновременно на диджеи и фенове. Всичко, което Блейдс е направил досега, е белязано с истинска страст. Той успешно разделя времето си между диджеинга (неговите ангажименти включват Хонг Конг, САЩ, Китай и цяла Европа) и неговия втори дом - студиото.

.: ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Мария Попова
Тел. 963 07 40
E-mail: popova@united-partners.com

Автор:
Публикация:
25.11.2005 г. 11:35
Посетено:
232
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/223-dens-maraton-po-balgarskoto-chernomorie