Музика

Audrey Music Hall. - програма за м. ноември 2015

Сцена за музика, театър, танцови спектакли, академични продукции, конкурси, арт презентации

Audrey Music Hall. - програма за м. ноември 2015


◊ СЪБИТИЕТО

Евгения Трофимчук е отново в България с нов мащабен проект! Световната звезда – актриса, балерина, призната за една от най-добрите джаз танцьорки на планетата, балетен режисьор, хореограф постановчик, съдия с международен лиценз и бизнес дама е в София с голяма обществена кауза – създаване на първия в България частен мюзикхол Audrey Music Hall.

Евгения Трофимчук ще бъде главно лице и ще влезе в ролята на Одри Хепбърн. Целият проект е посветен на стила на Одри Хепбърн - икона от 50-60-те години на миналия век, английска  филмова и  театрална актриса, балерина и общественичка. Одри е един от малкото артисти печелили всичките четири най-престижни награди „Оскар“ (за кино), „Еми“ (за телевизия), „Грами“ (за музика) и „Тони“ (за театър). От страна на баба си, Одри Хепбърн е потомък на самия английски крал  Едуард III.

Вдъхновена от Одри Хепбърн, Евгения Трофимчук изгражда Audrey Music Hall като едно голямо послание към хората и културна кауза към новото поколение.

Audrey Music Hall е културна сцена за музика, театър, танцови спектакли, камерни мюзикъли, академични продукции, арт презентации и е отворено пространство за всички артисти, които искат да бъдат част от културния му афиш.

Всички вечери в културния афиш ще са тематични - в музикално отношение ще се търси приоритетно връзката с мюзикхолния театър. Ще се канят артисти от цял свят, но приоритетно спектакли ще играят артистите от българските театри, които публиката познава и обича. Партньори на този престижен проект са организации от още две страни - Сърбия и Русия, които също ще предлагат артисти и музикални формации от своите сцени на разменни начала.


◊ ПРОГРАМА

Audrey Music Hall
Ноември 2015 г.
 
Theatre Week In Audrey Music Hall
06.11. (петък)
20:00 Stand Up Or Shut Up! (Comedy Show) 
23:00 Karaoke Night + Open Comedy Mic
 
Music & Theatre Week In Audrey Music Hall
12.11. (четвъртък)
21:00 Be Quiet duo - Pop, Dance & Rock party
 
13.11. (петък)
20:00 Stand Up Or Shut Up! (Comedy Show) Fatality Edition
23:00 Karaoke Night + Open Comedy Mic
 
14.11. (събота)
22:00 Маестро Славил Димитров и солисти Момчил Караиванов и Биляна Михайлова
 

Audrey Music Hall вече е част от афиша на културна София!
Официална страница на Audrey Music Hall: https://www.facebook.com/audreymusichall/
За предварителни резервации: 088 811 1999

Автор:
Тина Коилова
Публикация:
03.11.2015 г. 13:27
Посетено:
1431
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/22272-audrey-music-hall-programa-za-m-noemvri-2015