Музика

Световната звезда Евгения Трофимчук отваря нова АРТ сцена в София!

Audrey Event Music Hall - първият частен мюзикхол в сърцето на София

Световната звезда Евгения Трофимчук отваря нова АРТ сцена в София!


◊ СЪБИТИЕТО

Евгения Трофимчук е отново в България с нов мащабен проект! Световната звезда – актриса, балерина, призната за една от най-добрите джаз танцьорки на планетата, балетен режисьор, хореограф постановчик, съдия с международен лиценз и бизнес дама е в София с голяма обществена кауза – създаване на първият в България частен мюзикхол Audrey Event Music Hall.

Евгения Трофимчук ще бъде главно лице и ще влезе в ролята на Одри Хепбърн. Целият проект е посветен на стила на Одри Хепбърн - икона от 50-60-те години на миналия век, английска филмова и театрална актриса, балерина и общественичка. Одри е един от малкото артисти печелили всичките четири най-престижни награди „Оскар“ (за кино), „Еми“ (за телевизия), „Грами“ (за музика) и „Тони“ (за театър). От страна на баба си Одри Хепбърн е потомък на самия английски крал  Едуард III.

Вдъхновена от Одри Хепбърн, Евгения Трофимчук изгражда Audrey Event Music Hall като едно голямо послание към хората и културна кауза към новото поколение.

Audrey Event Music Hall е вече факт, през изминалата вечер официално сцената отвори врати за гости и приятели!


◊ ПРОГРАМАТА

Днес, 30 октомври (петък) ще бъдат първите две АРТ събития в културния афиш на залата:

От 20:00 часа на сцената на Audrey Event Music Hall ще се качат едни от най-добрите в Stand Up комедията актьори с новото си шоу “Stand Up Or Shut Up!”. От тук нататък петък вечер ще бъде най-забавната вечер за нощна София. На първото по рода си шоу в „Audrey” в главните роли ще бъдат водещият – Насио и групата, която е покорила много сцени и разсмяла хиляди хора – група „Нема К‘во“. Джентълмените ще разкажат весели истории от битовизма до професионализма, от смешното до трагичното, а кой знае... в компанията им може да се присъедини и самата Audrey в лицето на Евгения Трофимчук.

Първото концертно събитие в Audrey Event Music Hall мениджмънтът е възложил на голямата световна соул и RnB звезда Shari Watson (САЩ).

Тази вечер, след комедийното шоу, точно в 00:00 часа Shari Watson ще представи TRUTH LOVES CLASSICS - настоящият й музикален проект, който скоро ще бъде обявен в цял свят. Shari Watson е уникална автентична певица от световно ниво! На сцената на 30 октомври точно в полунощ Shari Watson ще бъде на сцената с джаз музикантите: Петър Георгиев - китара (Harlem jazz project) и Станислав Арабаджиев - пиано.

Shari Watson е американска соул, джаз и R&B певица от Сант Луис. В кариерата си известна като Truth Hurts, тя е работила с артисти Dr. Dre, Lauryn Hill, Timberland и много други. Днес гранд дамата на американския джаз е преместила изцяло фокуса на нейното творческо и изпълнителско развитие и е в България по повод работа в студио по нови проекти - собствените хитове, уникални джаз и блус произведения в нов аранжимент на легендарни джаз звезди изпълнители като Billy Holiday, Ella Fitzgerald, Etta James, Nina Simone и др.


На 31 октомври от 20 ч. в програмата на Audrey Music Hall ще чуем талантливи оперни изпълнители в програма, подготвена от Славил Димитров – диригент на Националния филхармоничен хор „Светослав Обретенов“. Солисти ще са Доротея Доротеева, Момчил Караиванов, Биляна Михайлова, Евгения Трофимчук и приятели. Маестро Славил Димитров е изключително вдъхновен от каузата на Евгения Трофимчук - неотдавна по негова покана Евгения игра главна роля в постановка, ръководена лично от него.

В полунощ на 31-ви октомври започва маскен бал, с който гостите ще отбележат празника Хелуин. На първо място стилистиката на бала ще бъде елегантност, но все пак елементи в макиажа на артистите и декора на Audrey Event Music Hall ще допринесат за приповдигнатото настроение на вечерта. Програмата на вечерта както винаги ще е на ниво! Очаквайте много изненади и една различна Audrey - водеща на празника!

* * *

Audrey Event Music Hall е културна сцена за музика, театър, танцови спектакли, камерни мюзикъли, сцена за “one men” спектакли, академични продукции, арт презентации и е отворено пространство за всички артисти които искат да бъдат част от културния му афиш.

Всички вечери в културния афиш ще са тематични - в музикално отношение ще се търси приоритетно връзката с мюзикхолния театър. Ще се канят артисти от цял свят, но приоритетно спектакли ще играят артистите от българските театри, които публиката познава и обича. Партньори  на този престижен проект са организации от още две страни - Сърбия и Русия, които също ще предлагат артисти и музикални формации от своите сцени на разменни начала.

Audrey Event Music Hall вече е част от афиша на културна София! Очаквайте официална информация за богатата културна програма през предстоящия месец ноември скоро!

 

Официална страница на Audrey Event Music Hall: https://www.facebook.com/audreymusichall/

За предварителни резервации: 088 811 1999

Автор:
Тина Коилова
Публикация:
30.10.2015 г. 16:51
Посетено:
1538
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/22250-svetovnata-zvezda-evgeniya-trofimchuk-otvarya-nova-art-stsena-v-sofiya