Музика

Ъпсурт във Велико Търново

Концертната програма продължава

Ъпсурт във Велико Търново


◊ ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО

2000 фенове на ЪПСУРТ изпълниха Двореца на културата и спорта във Велико Търново вечерта на 10 май. Въпреки гръмотевичната буря и поройния дъжд всички чакаха търпеливо пред залата, за да видят своите фаворити на живо.

Непосредствено преди концерта 7 от най-яростните фенове на топ–триото имаха шанса да се срещнат лице в лице с Хазарта, Венци и Буч.

Точно в 20:15 часа беше даден официален старт на националното турне на ЪПСУРТ “Ъпсурт с NESCAFE 3в1 на път”. Светлините в залата угаснаха и на сцената се появи човекът-оркестър Я-Я Роянов, чието първо изпълнение беше на кюнец. Нестандартият “музикален инструмент” първоначално озадачи публиката, след което я изправи на крака и предизвика бурни аплодисменти.

За да подгреят феновете, на сцената се качиха и Лора и Слави от Болфейс с любимото парче “Нека бъде лято”. Последваха “Моя собствена игра” на Лора, “Нямам шеф” и “Още от деца” на Дичо, за да се стигне до кулминацията на вечерта. Точно в 21 часа прозвучаха първоначалните бийтове на класическото “Попфолк” и на сцената се качиха Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч. В последвалите над 90 минути лайф ЪПСУРТ преминаха през добре познатите хитове от предишни свои албуми като парчетата “Психопат”, “Искам твойто тяло”, “Чекай малко” и “Кълчи кълки”, за да стигнат до лайф промоцията на “Втора цедка”.

“3 в 1 неочаквано добра комбинация” и “Твойта майка също” ЪПСУРТ изпълниха с Лора Караджова. За финал момчетата бяха оставили химна на народа “Колега”, който изпълниха със 100%-вото участие на феновете в залата.


◊ ТУРНЕТО ПРОДЪЛЖАВА

Днес, в Русе е вторият концерт от националното турне “Ъпсурт с NESCAFE 3 в 1 на път”. Следват Варна на 12 май, Сливен на 14 май, Стара Загора на 15 май, Бургас на 16 май и финалният концерт на 18 май в Пловдив, палата № 21 на панаирното градче.

На адрес http://www.nescafe.bg/ феновете на ЪПСУРТ могат да открият актуални и любопитни новини за турнето и самите артисти.
Автор: Биляна Полякова, Агенция "Прима"
11.05.2006 г. 15:01
Посетено: 1190
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/2213-apsurt-vav-veliko-tarnovo