Музика

Концерт на възглавници в планината

Коя е Петя?

Концерт на възглавници в планината


◊ СЪБИТИЕТО

Концерт на възглавници в планината

02 август 2015 г., неделя, 11:00

София, Детски екостационар „Бели брези”


Детският екостационар „Бели брези се намира вдясно на пътя от квартал Бояна към местността "Златни мостове", на един километър след разклона за Копитото.

Към момента, на просторната поляна пред него не липсва нищо друго, освен няколкостотин възглавници, на които да настаним прекрасната ни публика от родители и деца.

От красивата дървена сцена ще чуем небеизвестния ни брас квинтет, за чиито медни духови инструменти този път няма да бъде така лесно да ни залеят със звук и музика. Любопитно и вълнуващо е да разберем как звучи класическата музика високо в планината, а концертът е един чудесен повод за семейна разходка из Витошките алеи.

В програмата ще чуем селекция от най-силно аплодираните произведения в репертоара на брас квинтета. Негов водач, както винаги, ще бъде тромпетистът Ян Дунев. Валдхорнистът Мишо Михайлов също ще бъде на линия, но в планинския ни концерт ще се изявят и две нови музикални попълнения в ансамбъла – Атанас Маринов, втори тромпет и тромбонистът Боян Маринов. Не бива да забравяме и единствената дама на подиума, а именно Петя. Посетилите Немския концерт на възглавници помнят коя е тази мистериозна особа. За останалите – ще разкрием нейната самоличност на Концерт на възглавници в планината.


◊ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ

Ян Дунев, тромпет
Атанас Маринов, тромпет
Михаил Михайлов, валдхорна
Боян Маринов, тромбон
Георги Илиев, туба


◊ БИЛЕТИТЕ

Можете да закупите вашия семеен билет предварително онлайн с 5 лв. отстъпка или да направите резервация на http://pillows.bg/reservations/ или чрез мейл на tickets@modo.bg.

Закупуването на билетите ще е в деня на концерта.

Възрастен – 20 лв.
Дете – 5 лв.
Максимална цена за семейство – 35 лв.


Автор:
Модо България
Публикация:
29.07.2015 г. 12:34
Посетено:
1238
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/21793-kontsert-na-vazglavnitsi-v-planinata