Музика

Ренегат, D.VINE и MERIAN с общ благотворителен концерт в Пловдив

Благотворителен рок концерт за младата Таня Лулчева в клуб "Мармалад"

Ренегат, D.VINE и MERIAN с общ благотворителен концерт в Пловдив


◊ ПОКАНА

Три банди обединяват енергията си и се качват тази вечер, 23 май (събота), на сцената на пловдивския лайв клуб Мармалад! Благотворителното събитие е инициирано от рок звездата Константин Кацаров - вокалист на група Ренегат. Идеята за концерта веднага се приема от домакините на концерта и целия екип на "Мармалад", начело с г-жа Елена Балабанова и се започва организация. За концерта е поканен един от най-добрите тонрежисьори на гр. Пловдив - Любен Грозев, който ще подсигури цялостен беклайн за комфорта на бандите.

"Заедно за Таня с Ренегат" - условно така е кръстен концертът, към който се присъединяват и пловдивската група MERIAN, и седемте прекрасни дами от поп-рок група D.VINE! D.VINE за първи път от повече от година ще свирят в град Пловдив (ще пътуват специално за събитието) и за първи път ще са в състав седем! А присъединяването им към събитието е заради лично приятелство на новата вокалистка на групата с младата фитнес инструкторка Таня Лулчева.

Концертът ще стартира малко след 23 часа. Ред на бандите: Ренегат, D.VINE, MERIAN - всяка група ще представи собствено шоу, като стил, звучене и енергия със сет около 40-50 минути.

За всички почитатели на добрата музика - очаквайте много емоции и много рок музика! Бъдете част от каузата, за подпомагане лечението на лъчезарната Таня Лулчева. Бъдете в клуб "Мармалад" в центъра на Пловдив точно в 23 часа.

Повече за събитието и групите тук: https://www.facebook.com/events/1436423439994191/


Вход за концерта: 10 лв. - всички събрани приходи ще бъдат преведени изцяло по сметката на Таня Лулчева в подкрепа за борбата й срещу рака и желанието й да живее здрава и силна за всички предизвикателства.


Автор:
Тина Коилова
Публикация:
23.05.2015 г. 00:05
Посетено:
2031
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/21500-renegat-d-vine-i-merian-s-obsht-blagotvoritelen-kontsert-v-plovdiv