Музика

Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ проект

Двамата музиканти започват съвместна концертна дейност на клубната сцена у нас

Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ проект


◊ СЪБИТИЕТО

Савов и Момчил Караиванов от "Мъртви Поети" стартираха общ LIVE проект в старата столица. Бившият фронтмен на мистичната столична група (известен още и с изявите си в култовите Братя Кулинови от миналото) и популярния великотърновски музикант, започват съвместна концертна дейност на клубната сцена в страната. Двамата тенори се запознават и пеят заедно първоначално на сцената на музикалния театър в старата столица, но скоро след това решават да реализират собствено ДУО и да работят и извън театъра.

Първите им два LIVE-а заедно вече се състояха във Велико Търново на 7 срещу 8 март и на празника на старата столица, но изявите им тепърва предстоят. Музикантите ще свирят и пеят заедно отново на 27 и 28 март, заедно с певицата Мирела Величкова, а на 19 април подготвят и първото си самостоятелно LIVE парти. Участието ще се състои в най-популярния великотърновски пиано бар J'ADORE.

Освен собствената си музика, Савов и Момчил са включили в репертоара си много евъргрийни, български и световни поп и рок хитове, диско, пънк, много от обичаните руски песни, класиките на БГ естрадата, италианска и дори класическа музика. Музикантите изпълняват почти всички стилове и вече два пъти препълниха до пръсване пиано бара в старата столица.

Музикантите планират да не се ограничават в рамките на Велико Търново и обмислят в бъдеще да реализират клубни участия и турнета в различни градове в цялата страна.

 

Автор:
SAVOV MUSIC
Публикация:
31.03.2015 г. 13:48
Етикети:
музикаСавов
тенори
клубна сцена
Момчил Караиванов
Посетено:
940
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/21107-savov-i-frontmena-na-martvi-poeti-s-obsht-proekt