Музика

Благотворителен концерт „ДА на новите идеи в образованието!”

С участието на Белослава, Sentimental Swingers, Rubikub, Преслава Пейчева и други

Благотворителен концерт „ДА на новите идеи в образованието!”


◊ ПОКАНА

Сдружение “Общност за демократично образование”
ви кани на благотворителния концерт
„ДА на новите идеи в образованието!”

Благотворителният концерт ще се състои на 2 декември 2014 г., от 21,30 ч. в столичния клуб Terminal 1, а събраните средства ще се вложат в създаването на полудневен център за работа с деца на демократичен принцип*.

Инициативата е подкрепена от едни от най-изисканите музиканти от българската поп и джаз сцена - дамите от Sentimental Swingers, Гери Турийска, заедно със своята група Rubikub, издаваната във Великобритания Преслава Пейчева, композитора и пианист Ясен Велчев, струнна група HYPNOTIC, както и любимата на всички Белослава. Всички те ще подарят на общността и меломаните музикални букети от своите най-обичани песни. Организаторите на концерта обещават страхотно предпразнично настроение. Заедно с подкрепата на толкова обичани артисти, сдружението се надява да привлече вниманието и съпричастността на хората, които се интересуват от бъдещето на децата си и искат промяна в българското образование. Именно затова организаторите предлагат не само билет за самия концерт, но и опция за дарителски неприсъствен такъв. За пръв път у нас такава инициатива е подкрепена и от партньори на сдружението с биткойн дарителска кампания.

За повече информация можете да посетите страницата на събитието във Фейсбук - https://www.facebook.com/events/784463228287968/
Билети за събитието можете да намерите в сайта на Eventim


*Сдружение „Общност за демократично образование“ е организация с идеална цел, работеща в сферата на алтернативното и свободното образование с фокус върху демократичното образование – образователна форма, при която ученикът е в центъра на образователния процес, открива силните и слабите си страни, расте и се развива в своята страст и вроден талант. Едно демократично училище осигурява холистично развитие на личността, като освен академични познания, се фокусира и върху умения като – себепознание, осъзнатост, отговорност, междуличностно общуване, екипност и емпатия и др. Именно основаването на такова демократично училище, легално функциониращо в България, е дългосрочната голяма цел, която сдружението си е поставило.



Автор:
Организаторите
Публикация:
28.11.2014 г. 15:01
Етикети:
образованиеблаготворителен концерт
Сдружение Общност за демократично образование
Посетено:
1365
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/20418-blagotvoritelen-kontsert-da-na-novite-idei-v-obrazovanieto