Музика

Оперната прима Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на поп музиканта Савов

Красивата певица изпълнява главната роля във видеото

Оперната прима Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на поп музиканта Савов


Красива българска оперна певица ще е героинята в новото видео на родния поп музикант САВОВ. Нейното име е Флора Търпоманова, като освен с безупречна визия, певицата може да се похвали и със сериозен опит на оперната и театралната сцена у нас и в Европа. Играла е централни оперни роли в повечето от оперите и музикалните театри в страната и продължава да привлича все по-голям интерес към себе си.  Неотдавна се превъплъщава успешно и в една от най-трудните и в същото време красиви оперни образи, а именно във Виолета Валери от операта „Травиата” на Верди. Спектаклите в Държавна опера Русе и в музикалния театър във Велико Търново преминават с голям успех според почитатели и критици.

Флора и Савов се запознават на сцената на великотърновския театър преди около 4 години и от тогава не са спирали да участват заедно в различни постановки, концерти и спектакли. По това време САВОВ прави своя дебют като артист, а тя е вече звездата на театъра в старата столица. Освен от чисто певческите и възможности, Савов остава впечатлен и от стила, излъчването и рядко срещаната красота на певицата. “Пее прекрасно, изглежда прекрасно и определено се запомня от първия миг, в който я види човек… Аз лично я видях и се запознах с нея именно на театралната сцена и винаги съм знаел, че един ден ще и предложа да я снимам в свой видеоклип… беше въпрос на време и разбира се на желание от нейна страна”, споделя Савов.

Снимките по новата песен “Искаш ли” приключиха този месец, а видеото се очаква да е готово до края на годината. По-голямата част от кадрите са заснети в старинна къща в близост до Велико Търново.

Видеоклипът ще представлява нещо като мини филм, с история и интересна развръзка, като любопитното този път е, че ще има само едно единствено действащо лице, чрез което ще се разкаже цялата история. И именно това е героинята, в която се превъплъщава Флора. Ще участва разбира се и САВОВ, а също и цигуларя Светослав Алексиев (който свири и реално партията на цигулката в песента), но това ще са само отделни моменти на влизане в кадър. Сценарият на историята е отново по идея на САВОВ, а режисьор на продукцията е Емил Йорданов. Оператор на видеото е Валентин Русанов.


Автор: SAVOV MUSIC
25.11.2014 г. 00:59
Посетено: 1654
Етикети: оперна певица, video, сингъл, видео, Искаш ли, Савов, Savov, прима, Флора Търпоманова, single, Flora Tarpomanova, Iskash li
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/20388-opernata-prima-flora-tarpomanova-shte-e-geroinyata-v-novoto-video-na-pop-muzikanta-savov