Музика

Огнен Концерт на възглавници

Да се потопим в огнените испански танци

Огнен Концерт на възглавници


◊ СЪБИТИЕТО

Огнен Концерт на възглавници

30 ноември 2014 г., неделя, 11:00 и 17:00 ч.

София, Съюз на архитектите, "Кракра" № 11


След фантастичното представяне на брас квинтета с испанска музика, нашето музикално приключение в родината на Исак Албениз и Пабло де Сарасате продължава с втурване в огнените ритми на испанските танци. Цигуларят Ивайло Данаилов, челистът Виктор Трайков и пианистката Нона Кринчева ще накарат малките крачета да се раздвижат във вдъхновяващите хабанера, запатеадо, малагуеня, танго и много други.

Триото се изявява на различни камерни сцени от три години и вече са лауреати на няколко музикални конкурса. Иво Данаилов ни е познат и като водач на Street квартет, които дебютираха на възглавническата ни лятна сцена преди няколко месеца. След изящните испански ветрила, изработени в Работилница на възглавници на последния ни концерт, сме в очакване на други оригинални идеи от творчески екип “Онче бонче”.


◊ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ

Ивайло Данаилов, цигулка

Виктор Трайков, виолончело

Нона Кринчева, пиано

Клавирното трио е сформирано през 2012 година и оттогава има концертни изяви из цяла България. Всеки от членовете му има богат опит както като солист-изпълнител, така и като участник в различни камерни формации. Лауреати са на конкурсите по камерна музика “Музиката и земята” - София, 2014 г. и „Международен конкурс по камерна музика” – Пловдив, 2014 г.


◊ БИЛЕТИТЕ

Вече можете да закупите вашият семеен билет предварително онлайн с 5 лв. отстъпка или да направите предварителна резервация на http://pillows.bg/reservations/ или чрез мейл на tickets@modo.bg.

Закупуването на билетите ще е в деня на концерта.

Възрастен – 20 лв.

Дете – 5 лв.

Максимална цена за семейство – 35 лв.

Автор:
Модо България
Публикация:
20.11.2014 г. 12:52