Музика

Cypress Hill и X Zibit a.k.a.The Serial Killers с нова дата и място

B-Real от „Cypress Hill“ с участия и в „High Summer 2014“

Cypress Hill и X Zibit a.k.a.The Serial Killers с нова дата и място


◊ ПРОМЯНА В ДАТАТА И МЯСТОТО НА КОНЦЕРТА

Концертът в София на новия проект The Serial Killers, обединяващ легендите B Real & Julio G от „Cypress Hill“ заедно с X Zibit и Demrick, щe бъде преместен с един ден от обявената дата.

Събитието ще се проведе на 11 септември. Мястото на шоуто също претърпява промяна. Новата локация на хип хоп партито на есента е столичния клуб „Mixtape 5“.

Вратите за концерта на The Serial Killers отварят в 21:00 часа. Единичната цена на билет за концерта е 30 лв. На място цената ще е 35 лв.

Закупените до момента билети за 10 септември остават валидни за новата дата и място, а желаещите да върнат билетите си могат да се обърнат към билетопродавача, от който са ги закупили.

B Real, X Zibit и Demrick ще стъпят на родна територия още на 8 септември. Промяната в датата се дължи на факта, че B-Real от легендарните „Cypress Hill“ предприема мини българско турне като част от „High Summer 2014“ – на 9 септември в клуб „Oxygen” в Слънчев Бряг, и на 10-и в клуб „Xtravaganza“. Диджей турът му включва специално селектирани сетове с най-силните хип хоп и фънк хитове от последните 20 години.   


◊ ПОВЕЧЕ ЗА ГОСТУВАНЕТО НА ХИП ХОП ЗВЕЗДИТЕ

Проектът The Serial Killers събира на една сцена някои от най-емблематичните рапъри, а именно – B Real, X Zibit и Demrick a.k.a.The Serial Killers. В септемврийската вечер хип хоп великаните ще изпълнят едни от най-големите хитове на „Cypress Hill“ и X Zibit. Част от най-силните и добре познати на феновете родни изпълнители ще подгреят щатските легенди. Сред българските артисти публиката ще види Бобо, Jahmmi Youth, Chibook, Atila и др.

След щатските легенди пултът ще заемат добре познатите на българската публика диджеи от Camp Sessions. От своя страна, култовото гуру B Real от  „Cypress Hill“ ще продължи в софийския клуб „Sugar“ с тематичния си диджей сет “Dr. Greenthumb”. Входът за афтър партито е 15 лева.

Билети за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на „Ticketlogic“, „TicketPortal“ и „TicketPro“.



Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
31.08.2014 г. 22:25
Етикети:
Посетено:
1297
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/19753-cypress-hill-i-x-zibit-a-k-a-the-serial-killers-s-nova-data-i-myasto