Музика

Хитовете на Тончо Русев

Лятно турне в Плевен, Велико Търново, Русе и Търговище

Хитовете на Тончо Русев


◊ СЪБИТИЕТО

Днес, 15 юли, в Драматичен театър "Иван Радоев" гр. Плевен, стартира лятното национално турне Незабрава 2014 с вечните песни на Тончо Русев. Турнето ще премине в четири красиви града на България: Плевен, Велико Търново, Русе и Търговище.

На една сцена ще излязат големите имена от българската естрада - Силвия Кацарова, Роси Кирилова, Панайот Панайотов, Петя Буюклиева, Стефка Берова, Христо Кидиков и Росица Ганева.

Концертни дати на турнето:

• 15 юли (вторник) - Плевен, Драматичен театър "Иван Радоев" (цена на билетите 8, 10, 12 лв.). Два концерта в гр. Плевен с начален час: 18:30 и 20:30 часа

16 юли (сряда) - Велико Търново, Дворец на културата и спорта "Васил Левски" (цена на билетите 8 и 10 лв.). Начален час на концерта: 20 часа

17 юли (четвъртък) - Русе, Летен театър (ДНА), (цена на билетите 8, 10, 12 лв.). Начален час на концерта: 20 часа

18 юли (петък) - Търговище, Драматичен театър (цена на билетите 8 и 10 лв.). Начален час на концерта: 19:30 часа


◊ В ПРОГРАМАТА

Почитателите на българските евъргрийни ще имат възможност да чуят едни от най-обичаните песни на Тончо Русев, сред които „Топъл дъжд”, „Огън от любов”, „Доброта”, „Пролет”, „Хей, живот, здравей, здравей”, „Незабрава”, „Зимна ваканция”, „Панаири” и много други.

Петя Буюклиева ще представи кавърверсия на култовата песен „Наше лято”. Тончо Русев лично дава благословията си за нова версия на „Наше лято” в аранжимент на Пламен Велинов.

Друг грандиозен хит на Тончо Русев – „Панаири”, също ще звучи в турнето. Изпълнението му е поверено на Росица Ганева.

Специално за новия сезон на турнето Стефка Берова възражда два големи хита на дуета Берова-Марчинков – „Деца на слънцето” и „Цъфтят бадеми”.

С най-много песни в концертите се включва Силвия Кацарова, тъй като тя е в лична юбилейна година. Рок иконата ще изпее за първи път „Огън от любов” в дует с Панайот Панайотов.

Интересът към турнето е огромен и концертните зали се разпродават с голяма бързина, което обяснява, че публиката е зажадняла за стойностна музика и не престава да обича иконите на българската естрада!


За всички концерти - отстъпки за колективни посещения.
Организатор: Николай Падалски: 0879 988 085, padalski@abv.bg

Автор:
Тина Коилова
Публикация:
15.07.2014 г. 13:55
Етикети:
Панайот ПанайотовРоси Кириловамузика
Силвия Кацарова
Петя Буюклиева
Николай Падалски
Росица Ганева
Христо Кидиков
Стефка Берова
Тончо Русев
Посетено:
1796
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/19615-hitovete-na-toncho-rusev