Музика

Ясна е програмата по часове на “Sofia Rocks”

Петият рок фестивал е днес на стадион „Академик“

Ясна е програмата по часове на “Sofia Rocks”


◊ ПОДРОБНОСТИ ЗА ГРУПИТЕ

Ясен е пълният график по часове на бандите, които участват в петия рок фестивал “Sofia Rocks” днес, 6 юли, на столичния стадион „Академик“. Вратите на стадиона ще бъдат отворени за всички фенове точно в 14:00 часа.

Малко след това, в 15:00 часа, на сцената ще се появи метъл бандата „Osssy“. Френската пост-рок група „Alcest“ ще забие веднага след тях в 16:00 часа.

Нашумялата американска банда „Skillet“ ще се появи на сцената в 17:15 часа. В ранните вечерни часове сцената на „Sofia Rocks“ ще бъде превзета и от шведската банда с мелодично инди звучене – „Mando Diao“. Очаква се те да излязат в 19:00 часа.

Първият хедлайнер за вечерта, легендарните „THE OFFSPRING“, ще се появят в 20:45 ч. и ще изпълнят специално „Smash Show“, създадено по повод 20-годишнината от издаването на най-продавания инди албум за всички времена – „Smash“.

Фестивалната вечер на „Sofia Rocks“ ще завърши със зрелищното шоу на „30 Seconds To Mars“. Фронтменът Джаред Лето и неговата банда ще омагьосат феновете с близо двучасов спектакъл. Той ще започне в 22:40 часа и пресъздаде магията от клиповете, наподобяващи късометражни филми, с които бандата покорява света. 

 

◊ ОЩЕ ЗА ФЕСТИВАЛА

Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за европейска столица на културата през 2019.

Билети за събитието може да се намерят в мрежата на „Евентим“ на цена от 90 и 110 лв.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
06.07.2014 г. 09:44
Посетено:
1203
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/19584-yasna-e-programata-po-chasove-na-sofia-rocks