Музика

Лятно музикално училище - седмица 2

Втората тема е "Ария" и започва на 07.06.2014 г.

Лятно музикално училище - седмица 2


◊ СЪБИТИЕТО

Лятно музикално училище

На 30.06.2014 г. в музикалната къща на Модо стартира Лятно музикално училище. То се състои в едноседмични курсове за деца от пет до десетгодишна възраст на различни теми.

Втората от темите е "Ария" и започва на 07.06.2014 г. Тя е подходяща за деца, които никога не са се докосвали до музиката, както и за такива с начална музикална подготовка. Има едно изискване към участниците и то е желанието и усмивката винаги да се усещат. Уроците по композитори, инструменти и сценично поведение ще позволят на малките ученици да прекарат своето лято заобиколени с музика. А за да бъде всичко още по-интересно, ще могат да изберат и два инструмента измежду китара, цигулка, арфа и пиано, с които да се запознаят от по-близо. Накрая, висококвалифицираните преподаватели ще преценят дали детето ви има изявени музикални заложби и ще ви посъветват относно бъдещото им развитие.

Организаторите предлагат специален подарък за всяко записано дете – ваучер за новооткрития магазин за музикални сувенири на Модо. Освен за моливите с форма на сол ключ, ваучерът може да се ползва за музикални гердани, тиксо с ноти, химикалки с осминки и много други полезни пособия и елегантни украшения, декорирани с елементите на музиката.


◊ ЗАПИСВАНЕ

• Телефон за записване: 0896616460

• Подробна информация ще намерите на www.school.modo.bg


Автор:
Модо България
Публикация:
03.07.2014 г. 16:48
Посетено:
1549
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/19578-lyatno-muzikalno-uchilishte-sedmitsa-2