Музика

Концерт на възглавници със Street

Концерт на възглавници на открито

Концерт на възглавници със Street


◊ СЪБИТИЕТО

Концерт на възглавници със Street

06 юли 2014 г. (неделя), 11:00 ч.
София, Градинката на ресторант Dell’Arte
ул. "Доктор Любен Русев" № 6 (комплекс Casa Viva)

На 6-ти юли, господата от Street Quartet планират да завладeят градинката на ресторант Dell’Arte с едно представително проучване на музикалните стилове. Водачът Ивайло Данаилов ще блесне в два концерта за цигулка – този от Бах в ла минор, и Годишните времена от Вивалди. В изцяло мъжкия ансамбъл участват още: Веселин Димитров (цигулка), Христо Аролски (виола) и Петър Кушлев на виолончелото. Бароковите произведения ще бъдат последвани от класиката на класиките, а именно серенадата “Малка нощна музика” от Моцарт. Следва музика от романтичните композитори Брамс и Шуберт, a накрая представител на 20-ти век в лицето на Шостакович.

Нашите домакини от ресторант Dell’Arte са подготвили множество вкусни изкушения за малки и големи. Резервация за обяд можете да направите на тел. 0877 016 060. Надяваме се, че след молитвата за слънце, която отправихме със Слънчевия Концерт на възглавници, най-накрая времето ще се смили и ще позволи на истинското лято да пристигне в пълния си блясък.


◊ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ

. Ивайло Данаилов, цигулка
. Веселин Димитров, цигулка
. Христо Аролски, виола
. Петър Кушлев, виолончело


◊ БИЛЕТИТЕ

Вече можете да закупите вашият семеен билет предварително онлайн с 5 лв. отстъпка или да направите предварителна резервация на http://pillows.bg/reservations/ или чрез мейл на tickets@modo.bg.

Закупуването на билетите ще е в деня на концерта.

Възрастен – 20 лв.
Дете – 5 лв.
Максимална цена за семейство – 35 лв.



Автор:
Модо България
Публикация:
02.07.2014 г. 14:02