Музика

„Parov Stelar Band“ ще донесат у нас лятно настроение на 4 октомври

Концертът на електросуинг групата е в зала „Арена Армеец“

„Parov Stelar Band“ ще донесат у нас лятно настроение на 4 октомври


◊ КОНЦЕРТ В „АРЕНА АРМЕЕЦ“

На 4 октомври “The Sun” ще огрее столичната зала „Арена Армеец“ и всички фенове на „Parov Stelar Band“. Това е заглавието на новия сингъл на австрийската електросуинг формация. Освен него, феновете на групата ще чуят също така „Catgroove“, „Booty Swing“, „Clap your hands“ и много други любими парчета.

„The Sun” e най-новата песен на групата. Парчето достигна топ 5 в австрийската класация на iTunes и е със специалното участие на вокала Graham Candy.

Билети за концерта на "Parov Stelar Band" в зала "Арена Армеец" може да намерите в мрежата на „Евентим“ на цени от 50 лева.

 
◊ ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА

Музиката на „Parov Stelar“ съчетава в себе си фънк, джаз и суинг, умело комбинирана с електрозвучене.  В началото, Маркус Фюредер започва всичко като експеримент, който с времето набира все по-голяма популярност.

Благодарение на Cleo Panther (вокал), Max The Sax (саксофон), Jerry di Monza (тромпет), Michael Wittner (бас), Willie Larsson Jr. (барабани) бандата има неподправен стил и уникално звучене, което всеки ще разпознае само с първия тон.




Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
25.06.2014 г. 11:48
Посетено:
1171
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/19532-parov-stelar-band-shte-donesat-u-nas-lyatno-nastroenie-na-4-oktomvri