Музика

В началото бе... Сол Ключ

Къде се поставя? Какво отключва? Кой го е измислил? Много ли е стар?

В началото бе... Сол Ключ


◊ СЪБИТИЕТО

Лятно музикално училище

В музикалната къща на Модо детските въпроси се толерират, а артистизма и въображението – развиват. За да могат децата от малки да надникнат в чудния музикален свят и да разберат дали той ги привлича, на 30.06.2014 г. стартира Лятно музикално училище.

Предлагат се едноседмични курсове за деца от пет до десетгодишна възраст на различни теми. Първата от тях е именно "Сол ключ". Тя е подходяща за деца, които никога не са се докосвали до музиката, както и за такива с начална музикална подготовка. Има едно изискване към участниците и то е желанието и усмивката винаги да се усещат. Уроците по композитори, инструменти, сценично поведение и два музикални инструмента ще позволят на малките ученици да прекарат своето лято заобиколени с музика. Накрая, висококвалифицираните преподаватели ще преценят дали детето ви има изявени музикални заложби и ще ви посъветват относно бъдещото им развитие.

Организаторите предлагат специален подарък за всяко записано дете – ваучер за новооткрития магазин за музикални сувенири на Модо. Освен за моливите с форма на сол ключ, ваучерът може да се ползва за музикални гердани, тиксо с ноти, химикалки с осминки и много други полезни пособия и елегантни украшения,  декорирани с елементите на музиката.


◊ ЗАПИСВАНЕ

• Телефон за записване: 0896616460

• Подробна информация ще намерите на www.school.modo.bg


Автор:
Модо България
Публикация:
20.06.2014 г. 11:16
Посетено:
1502
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/19498-v-nachaloto-be-sol-klyuch