Музика

Стивън Сегал идва на 26 юни за концерт в Борисовата градина

В бенда на Сегал свири и синът на Мъди Уотърс

Стивън Сегал идва на 26 юни за концерт в Борисовата градина


◊ СЕГАЛ ИДВА НА 26 ЮНИ

Концертът на Стивън Сегал в София ще бъде един ден по-късно. Промяната се налага поради реорганизиране на тур маршрута на Стивън Сегал. Вместо предварително обявената дата 25 юни, концертът ще бъде на 26 юни. Билетите, закупени за 25-ти, ще важат без заверка. Вратите на „Маймунарника“ в Борисовата градина (София), където ще свири Сегал, отварят в 19 ч. Началото е в 21 часа.

Концертът в София е част от европейското турне на Сегал и неговия бенд. 8 музиканти участват в групата му, между които и синът на Мъди Уотърс - Биг Бил Морганфийлд.


◊ МУЗИКАТА НА СЕГАЛ

Българските фенове на филмовата звезда ще преоткрият и музикалния талант на Сегал. В киното той дебютира през 1988 г. с главна роля в „Над закона”, а успехът и световната популярност го застигат след участието в „Под обсада” 1 и 2. Сегал хваща китара за първи път на 12 години и оттогава не е спирал да свири блус. Любовта му към този жанр го събира на една сцена с едни от най- легендарните блусари в света като BB King, Bo Diddley и John Lee Hooker и др. От тях той черпи вдъхновение, като се учи и усъвършенства стила си.

 
◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билетите за концерта на Стивън Сегал могат да бъдат намерени в Билетен център на НДК, както и в мрежата на „Тикет Про“, „Тикет Портал“ и „Тикет Лоджик“. Цената е 50 лв., а на място – 60 лв.


Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
19.06.2014 г. 15:26
Посетено:
1445
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/19492-stivan-segal-idva-na-26-yuni-za-kontsert-v-borisovata-gradina