Музика

Седмица до концерта на "Iron Maiden" в София

Подгряващо събитие събира феновете още от 15 ч. пред зала „Арена Армеец“

Седмица до концерта на "Iron Maiden"  в София


◊ ПОДГРЯВАЩО СЪБИТИЕ В ДЕНЯ НА КОНЦЕРТА

Само седмица остана до концерта на „Iron Maiden“ в София. Британските метъл величия пристигат у нас на 16 юни за концерт в столичната зала „Арена Армеец“. Хилядите фенове на кралете не метъла ще могат да се настроят подходящо за купона в деня на концерта с хепънинг пред „Арена Армеец“.

От 15:00 ч. на специално оградено пространство пред залата ще бъде поставено началото на купон, озвучен от рок диджеите на клуб „Rock’nRolla“ – Данчо Стълбицата и Васко.

 
◊ ВАЖНО ЗА КОНЦЕРТА

Входовете на зала „Арена Армеец“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:00 ч. Поради очакваното натоварено движение по бул. „Цариградско шосе“, където в момента продължават ремонтни дейности, организаторите на концерта съветват феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт.

Шведската хеви метъл банда „Ghost“ ще се качи на сцената в 19:40 ч., като изпълненията им ще продължат до 20:30 ч. Очакванията са Брус Дикинсън и компания да се появят около 21:00 ч, като шоуто им ще продължи поне два часа.

Концертът ще включва несравнимо с нищо досега светлинно шоу, с взривяващи пиро ефекти и уникални превъплъщения на талисмана на групата – ЕДИ.
 

◊ ТУРНЕТО

Концертът на  „Iron Maiden“  е част от успешното им турне „Maiden England Tour“. Стартирало точно преди две години с паметни изяви в САЩ и Канада, турнето премина през четири континента. Когато „Maiden England“ приключи на 5 юли на фестивала „Sonisphere“ в Небуърт, Англия, шоуто на „Iron Maiden“ ще е гледано от над два милиона екзалтирани фенове по целия свят.

 
 ◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билетите за концерта на „Iron Maiden“ са почти изчерпани. Ограничени бройки могат да бъдат закупени от „Тикетпро“ и от Билетен център на НДК.

 
Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
09.06.2014 г. 13:23
Посетено:
1493
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/19420-sedmitsa-do-kontserta-na-iron-maiden-v-sofiya