Музика

"Parov Stelar Band" се завръщат в България

Концертът е на 4 октомври в зала „Арена Армеец“

"Parov Stelar Band" се завръщат в България


◊ ЗАВРЪЩАНЕ В БЪЛГАРИЯ

Електро суинг бандата „Parov Stelar” се завръща в България с голям концерт на 4 октомври в столичната зала „Арена Армеец“. Билети за събитието могат да се открият в мрежата на „Евентим“. Специфичната смесица от стилове прави бандата популярна в цял свят, а билетите за спектаклите им се изчерпват много преди обявените дати.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА „PAROV STELAR BAND“

Електро суингът става все по-популярен най-вече заради позитивния дух, който създава около почитателите си. Енергията е буквално повдигаща и провокира да търсиш най-доброто в класическата музика, което да предложиш на "нов глас”, споделя Marcus Füreder, основателят на стила.

Специфичната смесица от фънк, джаз и суинг, умело подправени с електро звучене, определено носи емблемата на “Parov Stelar Band”, които със замах изтупват праха на времето на отдавна отминалата епоха и я преобразяват буквално пред очите ни.

Cleo Panther е същинска муза за Parov Stelar. Неподправеното й излъчване и мощен глас са повод да я сравняват със златните гласове на световната сцена.

Ексцентричните изпълнения на саксофон на Max The Sax са есенцията в изпълненията на бандата, а тромпетът на Jerry di Monza е акцентът, от който “Parov Stelar Band” не биха се лишили за нищо на света! На концерта в София ще присъстват и басистът Michael Wittner, както и барабанистът Willie Larsson Jr., все музиканти с личен стил и силно присъствие!




Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
05.06.2014 г. 11:53
Посетено:
1090
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/19382-parov-stelar-band-se-zavrashtat-v-balgariya