Музика

Само ден до концерта на „Massive Attack“ у нас

В София ще бъде премиерата на новия им 3D аудио-визуален проект

Само ден до концерта на „Massive Attack“ у нас


◊ „MASSIVE ATTACK“ СА ВЕЧЕ В СОФИЯ

Дългоочакваните бристолски легенди „Massive Attack“ вече пристигнаха на летище София заедно с екипа си от 20 души. Зимният дворец на спорта в София ще отвори врати от 19 ч. на 5 юни, за да подготви публиката за премиерата на забуленото в тайна шоу. След зрелищния концерт еуфорията ще се пренесе на официалното афтър парти в клуб „Терминал 1“, където се очаква да дойдат и самите музиканти, за да отпразнуват началото на турнето си.

 
◊ ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ ПРОЕКТ НА „MASSIVE ATTACK“ У НАС

В София Robert (3D) del Naja и Grantley (Daddy G) Marshall ще направят първото представяне на новия си аудио-визуален проект на 3D. Предварителна информация за предстоящия концерт не се разкрива, но със сигурност в него с помощта на 3D изкуството красиво ще бъдат преплетени актуални социални и политически проблеми. За премиерата на зрелищното шоу в Зимния дворец на спорта ще бъде инсталиран специален мащабен LED екран с ширина 12 метра.

Преди концерта на „Massive Attack“ на сцената ще излезе DJ Ramsey Hercules, който ще подгрее феновете с преработени и оригинални версии на фънк и соул парчета, както и с типичните за него свежи импровизации на саксофон. След Ramsey заедно с 3D и Daddy G, на сцената ще излязат Angelo Bruschini (китара), Winston Blissett (бас), Damon Reece (барабани) и Julien Brown (барабани), както и гост вокалистите Martina Topley Bird, Horace Andy и Deborah Miller. Освен емблематичните трип хоп парчета от албумите им „Heligoland“ и „Mezzanine“ българската публика ще може да чуе на живо и неиздавани мелодии.

 
◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билетите за фен зона за концерта на „Massive Attack“ са вече разпродадени. Има останали билети за централните сектори на цени от 65 до 80 лв., които могат да бъдат закупени в мрежата на „Тикетпортал“.


Автор: Момчил Цонев
04.06.2014 г. 11:27
Посетено: 1132
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/19374-samo-den-do-kontserta-na-massive-attack-u-nas