Музика

Tori Amos пристига за първия си концерт у нас с алтернативно рок дуо

Събитието е на 20 юни в Зала 1 на НДК

Tori Amos пристига за първия си концерт у нас с алтернативно рок дуо


◊ ПЪРВИ КОНЦЕРТ НА TORI AMOS У НАС

Свежото британско дуо Trevor Moss & Hannah-Lou ще подгреят Tori Amos, преди тя да се появи на сцената в Зала 1 на НДК с дългоочавания от всички нов албум „Unrepentant Geraldines“ и още много изненади. Концертът на Tori Amos ще бъде на 20 юни.

Червенокосата изпълнителка от няколко седмици обикаля Европа, за да омагьосва публиката с чисто новата си музикална рожба, появила се на бял свят на 13 май тази година. 50-годишната жена с дух на 20-годишно момиченце завладява всички с мощния си глас и виртуозното си изпълнение на пиано, които след по-малко от месец ще могат да видят и българските фенове по време на живото й изпълнение в София.


◊ КОИ СА БРИТАНЦИТЕ ОТ „TREVOR MOSS & HANNAH-LOU“

За да се включи в тази музикална магия, заедно с Tori в София пристигат алтернативното рок дуо „Trevor Moss & Hannah-Lou“, които всъщност са съпруг и съпруга. Британците, част от разпадналата се банда „Indigo Moss“, имат зад гърба си три студийни албума: едноименният „Trevor Moss & Hannah- Lou“, „Quality First, Last & Forever!“ и „La Ferme De Fontanaille“.

Албумът „La Ferme De Fontanaille“ е записан във ферма по време на пътешествието на рок дуото с техния кемпер във френските провинции. Trevor Moss & Hannah-Lou прекарват повече от 10 дни в събиране на вдъхновения и емоции от провинциалния начин на живот, които вкарват на живо в записа на най-новите си песни.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билетите за дебютния концерт на Tori Amos в София са в продажба в Билетен център на НДК и в мрежите на „Евентим“ и „Тикетпортал“ на цена от 50, 60 и 70 лв. за партер 1 и 90 лв. за Оркестрина.



Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
28.05.2014 г. 11:41
Посетено:
948
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/19310-tori-amos-pristiga-za-parviya-si-kontsert-u-nas-s-alternativno-rok-duo