Музика

Книгата "SPECTRE Party Book" представя международното Парти движение на „Laibach”

Словенците идват за втори път у нас с концерт на 21 май

Книгата "SPECTRE Party Book" представя международното Парти движение на „Laibach”


◊ КОНЦЕРТЪТ

Легендарните словенци „Laibach“ пристигат у нас със специално подготвено визуално шоу и с концерт, който обещават да продължи минимум 2 часа. По време на концерта им, който ще се проведе на 21 май в „Sofia Live Club“, феновете на групата ще имат възможността да се сдобият с книгата „SPECTRE Party Book“.

 
◊ КНИГА ЗА МЕЖДУНАРОДНОТО ПАРТИ ДВИЖЕНИЕ

„SPECTRE Party Book“ излиза заедно с новия едноименен албум на „Laibach“. Идеята се ражда от желанието на бандата да създадат международно Парти движение, чиито последователи да се включат в мисията на словенците да превърнат света в по-добро място. Книгата съдържа 32 страници, основните тезиси на движението Парти, текстове на песни и регистрационен код. Всеки, закупил си книгата „SPECTRE Party Book“, има възможността да се присъедини официално към Парти движението, което му дава достъп до лимитирано съдържание и информация, получавани лично от „Laibach“.


◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билетите за концерта на Laibach са в предварителна продажба в мрежата на TixGate.com, а в деня на концерта – и на входа на „Sofia Live Club“. Организаторите предупреждават, че местата са ограничени.



Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
20.05.2014 г. 10:53
Посетено:
1057
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/19240-knigata-spectre-party-book-predstavya-mezhdunarodnoto-parti-dvizhenie-na-laibach