Музика

Visionary Underground

Предстоящо музикално събитие

◊ СЪБИТИЕТО

В рамките на yArtz Art Lab на 31 март от 22:00–06.00 ч. Британски съвет и DS Music представят в клуб Black Box в София VISIONARY UNDERGROUND featuring DR. DAS (Asian Dub Foundation), DJ FeelFree & Pandit Dinesh - Tabla and Percussion Guru VJ Coco (UK).

VISIONARY UNDERGROUND Featuring DR. DAS (Asian Dub Foundation) ще представят уникална смес от ню скуул брек бийт, дръм&бас,хип хоп, рага и дъб примесени с индийски вибрации и съпроводени с интерактивни видео прожекции (VJ Coco). www.visionaryunderground.com

Специалният гост - Пандит Динеш е легендарен перкусионист, слушали сме го в Medusa – Annie Lennox, Born – Bond, The Songs Of Distant Earth – Mike Oldfield и мн. други, работил с Рави Шанкар и току-що завършил записи с Майкъл Джексън, Той ще направи сет заедно с DJ FeelFree преди на сцената да излязат Д-р Дас и компания за пълен лайв.

Продажбата на билети ще започне на 17.03.2006. Билетите ще се продават ексклузивно в мрежата на Ticketstream България на цени 10, 12 и 15 лв.

Повече подробности ще последват по-близо до събитието, а скоро и на: www.dsmusic.biz/visionary_underground
   

◊ ПОВЕЧЕ

Партито е финална част от Yartz ART LAB (http://www.yartz.net), който ще събере в София 30 млади хора от 7 страни (Обединено кралство, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Гърция, Македония, Сърбия и Черна Гора), които работят в областта на съвременното изкуство. Те ще обменят идеи, ще се учат един от друг и ще търсят нови начини за сътрудничество чрез смесване на различни видове изкуство – музика, видео, сценични и други изкуства. Младите творци ще донесат в София свои творби, a по време на DJ, VJ, перкусионните и Манга комикс уъркшопи, които ще се проведат в Червената къща в София, те ще трябва да комбинират различните елементи, за да постигнат два хомогенни продукта: пърформънс, който ще бъде представен по време на последния ден на събитието, когато ще се състои голямо парти и мултимедийно DVD, което ще бъде използвано за промоция на изкуството им и на мрежата Yartz. Обучителите от Обединеното кралство са DJ FeelFree, VJ Coco от Visionary Underground, Пандит Динеш и Джонатан Бриант.


◊ ЗА ИНФОРМАЦИЯ

Иван Вълков
DS Music
тeл 75 86 45
0899101856
email: ivan@dsmusic.biz

Любов Костова
Публични комуникации
Британски съвет
тeл 942 42 49, GSM 0887 42 42 49
еmail: lyubov.kostova@britishcouncil.bg

Автор: DS Music
15.03.2006 г. 11:49
Посетено: 202
Етикети: Visionary Underground
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/1907-visionary-underground