Музика

Концерт на възглавници с Windy

Група, свиреща на дървени духови инструменти

Концерт на възглавници с Windy



◊ СЪБИТИЕТО

Концерт на възглавници с Windy

11 май 2014 г. (неделя), 11:00 и 17:00 ч.

София, Съюз на архитектите, "Кракра" № 11, зала №1

Изглежда, че не може да ни се вярва особено много. Въпреки че обявихме Мюзикъл на възглавници за последен концерт в зала за сезона, задава се извънредно събитие на 11-ти май, вследствие на огромния интерес и посещаемост. Така че заповядайте на нашия наистина последен (или кой знае!) концерт, преди да се преместим на въздух. Поканихме ансамбъл “Windy” – група от пет музиканти, свирещи на дървени духови инструменти. Те ще представят програма, състояща се предимно от различни класически танци. Освен така популярните полки на Щраус, ще чуем марш от Шуберт, мазурка, два унгарски танца, малко Бетовен и изключително виртуозния “Полет на бръмбара”.

Квинтет “Windy” се състои от Николета Петрова (флейта), Асен Цветанов (обой), Явор Добрев (кларинет), Михаил Михайлов (валдхорна) и Сабина Йорданова (фагот). Петимата музиканти са изтъкнати членове на най-добрите столични оркестри, но също така и великолепни солисти и камерни музиканти. Горди сме с факта, че този новосформиран ансамбъл прави дебюта си именно на Концерти на възглавници. Както обикновено, концертите се предхождат от Работилница на възглавници, а за още по-приятни занимания, “Harmonica” ще предложи безплатна биозакуска за всички деца от публиката.

◊ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ

. Николета Петрова, флейта

. Асен Цветанов, обой

. Явор Добрев, кларинет

. Михаил Михайлов, валдхорна

. Сабина Йорданова, фагот

◊ БИЛЕТИТЕ

За да присъствате на Концерта Ви е необходима предварителна резервация, която можете да направите нa http://pillows.bg/reservations или чрез имейл на tickets@modo.bg

Закупуването на билетите ще е в деня на концерта.

Цени на билети:

Възрастен – 20 лв.

Дете – 5 лв.

Максимална цена за семейство – 35 лв.

Автор:
Модо България
Публикация:
28.04.2014 г. 13:02